Miluji používání Flickr <\/A> pro hostování, ukládání a sdílení fotografií, které pořizuji své rodině. Také se mi líbí, jak můžete ve Flickr geotagovat své fotografie. Nějakou dobu jsem opravdu chtěl využít tuto schopnost geotagování více, například přidat své fotografie do Esri Story Map. Zdálo se však, že tato možnost zatím neexistuje.<\/P><\/P>Vzpomínám si, že jsem četl blogový příspěvek Esri od Bern Szukalski<\/A> o možné využití funkcí nalezených na pipes.yahoo.com k pokusu propojit vaše fotografie z Flickr s mapou ArcGIS Online (odkaz zde<\/A>), což mě opravdu zmátlo. Asi o rok později vyšel nový blogový příspěvek (který se stal článkem v ArcWatch), který ukázal, jak snadno použít geotagované fotografie z Flickr a vložit je do story mapy (odkaz zde<\/A>).<\/P><\/P>Takže bez větších úprav, zde je má první Story Map!<\/P> Výlet do San Diega - červenec 2014<\/A><\/P> Toto je má první story mapa, takže si s ní ještě trochu hraju!<\/P><\/TD><\/TR><\/TBODY><\/TABLE><\/BLOCKQUOTE>Nevím, jestli ten odkaz bude fungovat, tak tady je url:<\/P>http:\/\/www.arcgis.com\/apps\/MapTour\/index.html?appid=c9e34c9abf90460796dd0a438ca3ee3f&webmap=92649bcd58204a72bcb6a3148676<\P>
<\/P>
Vzpomínám si, že jsem četl blogový příspěvek Esri od
Takže bez větších úprav, zde je má první Story Map!<\/P>
Toto je má první story mapa, takže si s ní ještě trochu hraju!<\/P><\/TD><\/TR><\/TBODY><\/TABLE><\/BLOCKQUOTE>
Nevím, jestli ten odkaz bude fungovat, tak tady je url:<\/P>
<\P>
Dejte mi prosím vědět, co si myslíte! <\P>
~Adrian<\P><\BODY><\HTML>
Přihlášení členové mohou přispívat, sledovat aktualizace a další. Nový zde? Zaregistrujte si bezplatný účet.
Find useful guides, FAQs, and documents to help you navigate and make the most of Esri Community.