Jsem si jistý, že o tom všichni vědí. Jak zvýšit své symboly v legendě? Používám ArcGIS 10.3.1 a nejsem si jistý ohledně novější verze (za pár měsíců dostanu 10.5). Nejsem si jistý, jestli je to už opraveno v nové verzi ale pro ty, kteří s tím bojují...<\/P>
<\/P>
Na GIS StackExchange je téma o tomto, kde jsem hledal řešení....<\/P>
ArcGIS 10.1 Legenda - Zvýšení ikony v legendě bez zvýšení na mapě - Geographic Information Systems Stack Exchange<\/A> <\/P><\/P><\/P>Můj návrh pro vás je :<\/P><\/P>1) Přidejte Data Frame jako druhý. Označte ho jako "Pro legendu pouze"<\/P>2) Zkopírujte vrstvy, které chcete použít pro legendu.<\/P>3) Nechte Data Frame mimo Layout View...<\/P>4) Opravte symbol, když jste ve druhém Data Frame...<\/P> Takže to neovlivní vaše symboly v prvním Data Frame..<\/P>5) Když skončíte, vložte každou nebo všechny své vrstvy <\/P>6) Přesuňte je do svého Layout View.<\/P><\/P>Doufám, že to pomůže všem tam venku...<\/P><\/P>Šťastné mapování!<\/P><\/P>P.S. Pokud máte jiný způsob, jak to udělat, prosím, napište komentáře...<\/P><\/BODY><\/HTML>
Můj návrh pro vás je :<\/P>
1) Přidejte Data Frame jako druhý. Označte ho jako "Pro legendu pouze"<\/P>
2) Zkopírujte vrstvy, které chcete použít pro legendu.<\/P>
3) Nechte Data Frame mimo Layout View...<\/P>
4) Opravte symbol, když jste ve druhém Data Frame...<\/P>
Takže to neovlivní vaše symboly v prvním Data Frame..<\/P>
5) Když skončíte, vložte každou nebo všechny své vrstvy <\/P>
6) Přesuňte je do svého Layout View.<\/P>
Doufám, že to pomůže všem tam venku...<\/P>
Šťastné mapování!<\/P>
P.S. Pokud máte jiný způsob, jak to udělat, prosím, napište komentáře...<\/P><\/BODY><\/HTML>
Přihlášení členové mohou přispívat, sledovat aktualizace a další. Nový zde? Zaregistrujte si bezplatný účet.
Find useful guides, FAQs, and documents to help you navigate and make the most of Esri Community.