<\/HEAD>
Co jsem se naučil o tom, jak vyřešit problém, že se symboly zdají být různě velké mezi Data View a Layout View ??<\/P>
<\/P>
Jedna věc, které jsem si všiml, když dělám popisky na svých mapách buď v Data nebo Layout View, je, že mají tendenci být velké nebo malé, když se na ně díváte. Tady je, co dělám <\/SPAN>nejdříve, je nastavit měřítko, které chcete v Layout View. Můžete přidat číslo měřítka do seznamu posunutím dolů na "Customize This List.." Takže můžete přidat číslo měřítka, které chcete nastavit. Pak přepněte zpět do Data View a nastavte měřítko, které jste právě nastavili v Layout View. Uvidíte, jaké jsou výsledky velikosti mezi těmito dvěma zobrazeními. Takže to opravím v Data View a pak přepnu zpět do Layout View. Můžete také použít záložku k nastavení vašeho měřítka tímto způsobem kdykoli se pohybujete buď v Data View nebo Layout View, můžete se vrátit k původnímu měřítku, které máte rádi. To je také velmi užitečné.<\/SPAN><\/SPAN><\/P>Ano, vím, že je to nepříjemné, ale opravdu mi to pomáhá vědět, jakou velikost popisku vidíte v Layout View. Toto je dobré řešení, pokud pracujete na malém projektu jako já pro Campground sites.<\/SPAN><\/P><\/BODY><\/HTML>