Vím, jak frustrující může být, když ArcMap nebo ArcCatalog spadne. Před několika lety jsem napsal článek v Knowledge Base<\/A> s různými metodami, jak tyto pády vyřešit, stejně jako známé problémy, které mohou způsobit pád. Ve snaze vyřešit tyto problémy s pády implementoval ESRI Software Development systém hlášení pádů. Možná jste viděli toto malé okno, které se objevilo naposledy, když aplikace spadla:<\/P>Můžete se ptát, kam přesně tyto zprávy putují? Proč mi neodpovídají na e-mailovou adresu, kterou jsem poskytl?<\/P>Chybové zprávy, které odesíláte, jsou velmi užitečné pro zlepšení stability produktu. Když je chybová zpráva odeslána, server ji zkontroluje, aby určil, která část softwaru způsobila pád programu. Pokud bylo toto chování zaznamenáno dříve, zpráva je přidána k hlášení defektu pro daný problém. Pokud však systém toto chování nepozná, je vytvořeno nové hlášení defektu k prozkoumání tohoto problému. Když je hlášení defektu spojeno s více chybovými zprávami, naši produktoví inženýři vynakládají veškeré úsilí k vyřešení problému pro další servisní balíček.<\/P>Pokud můžete identifikovat opakovatelnou sadu kroků nebo konkrétní akci, která způsobuje pád ArcMap nebo ArcCatalog, prosím zkontrolujte můj článek v Knowledge Base<\/A> pro známý problém v sekci Související články. Pokud zde svůj scénář nevidíte, prosím odešlete své kroky k reprodukci na ESRI Support Services<\/A>, a rádi váš problém přezkoumáme.<\/P>Více informací o tomto systému najdete v tématech nápovědy ArcGIS Desktop Hlášení chyb pro data pádů softwaru ArcGIS<\/A> a Často kladené otázky o hlášení chyb<\/A>.<\/P>Přejeme šťastné mapování!<\/P>- Emeline R., analytik podpory, skupina ArcGIS Server, ESRI Support Services<\/P>\n\n\n\n<\/BODY><\/HTML>
Můžete se ptát, kam přesně tyto zprávy putují? Proč mi neodpovídají na e-mailovou adresu, kterou jsem poskytl?<\/P>
Chybové zprávy, které odesíláte, jsou velmi užitečné pro zlepšení stability produktu. Když je chybová zpráva odeslána, server ji zkontroluje, aby určil, která část softwaru způsobila pád programu. Pokud bylo toto chování zaznamenáno dříve, zpráva je přidána k hlášení defektu pro daný problém. Pokud však systém toto chování nepozná, je vytvořeno nové hlášení defektu k prozkoumání tohoto problému. Když je hlášení defektu spojeno s více chybovými zprávami, naši produktoví inženýři vynakládají veškeré úsilí k vyřešení problému pro další servisní balíček.<\/P>
Pokud můžete identifikovat opakovatelnou sadu kroků nebo konkrétní akci, která způsobuje pád ArcMap nebo ArcCatalog, prosím zkontrolujte můj
Více informací o tomto systému najdete v tématech nápovědy ArcGIS Desktop
Přejeme šťastné mapování!<\/P>
- Emeline R., analytik podpory, skupina ArcGIS Server, ESRI Support Services<\/P>
Přihlášení členové mohou přispívat, sledovat aktualizace a další. Nový zde? Zaregistrujte si bezplatný účet.
Find useful guides, FAQs, and documents to help you navigate and make the most of Esri Community.