Shromažďuji vzdělávací zdroje pro reakci na COVID-19 pro Esri Disaster Response Program (DRP). Tyto zdroje mi obvykle zasílají členové týmu DRP pomocí úkolů v Microsoft Teams.
Používám Category Gallery, jednu z konfigurovatelných aplikací založených na skupinách a jednu z mých oblíbených. Je to velmi dobrá aplikace pro poskytování filtrovatelného přístupu ke skupinovému obsahu. Tady je aplikace..
Tady je aplikace:

Kategorie jsem definoval přímo ve skupině, místo abych používal kategorie platné pro celou organizaci. To mi dalo flexibilitu, kterou potřebuji k přizpůsobení kategorií tak, aby odrážely rostoucí sbírku zdrojů a způsob jejich prezentace.
Aplikace byla nakonfigurována tak, aby automaticky zobrazovala filtr kategorií. Pomocí tohoto filtru si můžete vybrat kategorii pro zobrazení nejnovějších přírůstků, zvýrazněných přírůstků, a pokud kliknete na Products, můžete zobrazit podkategorie a vybrat produkt, o který máte zájem. Například bylo nedávno přidáno několik vzdělávacích zdrojů ArcGIS Pro. Vyberte Products a poté ArcGIS Pro pro jejich zobrazení.

Opravdu se mi líbila flexibilita této aplikace. Během přidávání vzdělávacích zdrojů jsem kategorie několikrát upravoval a měnil. Tato flexibilita mi umožnila používat kategorie různými způsoby v průběhu času a udržovat věci v pohybu podle potřeby.
Category Gallery se ukázala jako cenný způsob prezentace informací včas a flexibilně, který lze přizpůsobovat a upravovat za běhu.
Napsal jsem blogový tutoriál, který vám pomůže začít s Category Gallery. Je to rozhodně efektivní a všestranný způsob prezentace obsahu a jedna z mých aktuálně oblíbených konfigurovatelných aplikací k použití.