Nedávno jsem obdržel e-mail od uživatele, který se ptal, zda jsou webové mapy ArcGIS Online vložitelné do Squarespace. I když nemám plný účet Squarespace, získal jsem zkušební verzi, abych to vyzkoušel. Přestože přidám upozornění, že jsem vše důkladně neprozkoumal ani to nevyzkoušel s plným účtem, mohu říci, že se zdá, že se vše s testovacím účtem funguje bez problémů.<\/P>
Zde je vložená mapa z ArcGIS Living Atlas of the World.<\/P>
<\/P>
<\/P>
Způsob, jak jsem získal kód pro vložení, byl přes workflow Sdílení webové mapy. Sdílet > Vložit na webovou stránku.<\/P>
<\/P>
<\/P>
Vyzkoušel jsem několik dostupných bloků Squarespace; Embed a Code. Oba se zdály fungovat snadno a bez problémů.<\/P>
<\/P>
Opět nemohu říci, že toto je definitivní závěr ohledně vkládání webových map do Squarespace, a našel jsem něco zveřejněného zde na GeoNetu, co naznačovalo, že mohly být problémy před dlouhou dobou. Ale jsem poměrně přesvědčený, že by vše mělo fungovat. Také přiznávám, že jsem nezkoušel vkládat webové aplikace pomocí iframe, ale nevidím důvod, proč by výsledky měly být jiné.<\/P>
Pokud máte zkušenosti s webovými mapami nebo aplikacemi ve Squarespace, rád uvítám vaše komentáře, dozvím se o případných problémech, které jste zažili, a uvidím, co jste udělali.<\/P>