<\/A>Nedávno jsem vydal<\/A> zábavnou webovou aplikaci, na které jsem pracoval, která používá vrstvy vektorových dlaždic a barvy profesionálních sportovních týmů, aby vám umožnila vytvořit si vlastní barevnou basemapu pro vaše mapy ArcGIS: Team Basemaps<\/A>. Rozhodl jsem se poskytnout hrubý krok za krokem návod, jak jsem to vytvořil.<\/P><\/P>Začal jsem nový projekt s Esri-rollup<\/A> - toto repo vám poskytne vše potřebné k vytvoření samo-sestavující se JavaScript webové aplikace. Díky Tom Waysonovi<\/A>00c za skvělou práci na tom.<\/LI>Přidal jsem JSAPI 4.0 TileLayer<\/A>.<\/LI>Napsal jsem widget, který umožňuje vybírat různé týmy. Využil jsem tento open source projekt<\/A> pro barevné kódy. V rámci toho jsem musel napsat funkci, která převádí pole barevných kódů na JSON styl vektorové basemapy. Uvažuji o oddělení této funkce do samostatné JS knihovny v budoucnu, aby ji mohly využívat i jiné projekty. <\/LI>
<\/P>
Nice use of the styling vector tiles!
Přihlášení členové mohou přispívat, sledovat aktualizace a další. Nový zde? Zaregistrujte si bezplatný účet.
Find useful guides, FAQs, and documents to help you navigate and make the most of Esri Community.