Vytvořil jsem aplikaci Solar Potential<\/A> pro Město Ashland Conservation Division<\/A>.<\/P><\/P>Cílem je povzbudit obyvatele a podniky v Ashlandu k instalaci nových solárních elektrických systémů propojených s elektrickou distribuční sítí, Město Ashland nabízí finanční pobídky pro kvalifikované instalace.<\/P><\/P><\/P><\/P><\/P><\/P> Vytváření dat<\/STRONG><\/P>Nejprve jsme použili naše vlastní Lidar data a vypočítali solární potenciál pomocí Solar Radiation Tools<\/A>. Tuto část provedla moje kolegyně Lea Richards<\/A><\/LI><\/LI>Poté jsme převedli rastrová data na body. Bylo jich několik milionů. (Došel mi prostor na počítači)<\/LI>Odtud jsme ořízli všechny body v okruhu 5 stop od budovy.<\/LI><\/LI>Poté jsem dostal pomoc od geonetu s napsáním python skriptu, který vybral horních 20 % záznamů.<\/A><\/LI><\/UL> **Toto bylo provedeno, protože jsme chtěli lepší hodnotu, když uživatel klikne na budovu. Protože by nepoužívali většinu své budovy pro výpočet.<\/SPAN><\/P><\/P>S vybranými horními 20 % byly provedeny statistiky pro získání hodnoty průměrné denní solární energie pro každý měsíc.<\/LI><\/LI>Následujícím krokem bylo přidání dat do naší webové aplikace.<\/LI><\/UL><\/P>APP<\/STRONG>Používám CMV - Configurable Map Viewer<\/><\span> pro tuto aplikaci, protože když jsem začínal, WAB nebyla opravdu životaschopná možnost.Musel jsem napsat vlastní widget pro výpočet průměrných hodnot bodů na budově.Uživatel nyní může nakreslit svůj vlastní systém a získat výsledek o tom, zda mají vhodné místo pro solární panel.CMV - Configurable Map ViewerPokud máte otázky nebo návrhy k Solar app, prosím kontaktujte mě --Rickey, GIS AnalystMěsto Ashland, Veřejné práce20 East Main Street, Ashland OR 97520
<\/P>
Cílem je povzbudit obyvatele a podniky v Ashlandu k instalaci nových solárních elektrických systémů propojených s elektrickou distribuční sítí, Město Ashland nabízí finanční pobídky pro kvalifikované instalace.<\/P>
Vytváření dat<\/STRONG><\/P>Nejprve jsme použili naše vlastní Lidar data a vypočítali solární potenciál pomocí
**Toto bylo provedeno, protože jsme chtěli lepší hodnotu, když uživatel klikne na budovu. Protože by nepoužívali většinu své budovy pro výpočet.<\/SPAN><\/P><\/P>S vybranými horními 20 % byly provedeny statistiky pro získání hodnoty průměrné denní solární energie pro každý měsíc.<\/LI><\/LI>Následujícím krokem bylo přidání dat do naší webové aplikace.<\/LI><\/UL><\/P>APP<\/STRONG>Používám
Přihlášení členové mohou přispívat, sledovat aktualizace a další. Nový zde? Zaregistrujte si bezplatný účet.
Find useful guides, FAQs, and documents to help you navigate and make the most of Esri Community.