Konečně jste dokončili obkreslování obrysů všech budov ve vaší komunitě a nyní je chcete vizualizovat. Jistě, mohli byste na stránce nechat ty nudné čtverce a kruhy s pěknými popisky, ale proč nevyužít Desktop Styles v ArcGIS Pro<\/A>? Naučte se, jak lze tyto styly rychle stáhnout a implementovat v ArcGIS Pro v tomto #InAGIF! <\/P><\/P><\/P>Soubory stylů ArcGIS Pro vám umožňují začlenit návrhy od jiných kartografů<\/EM><\/SPAN><\/P><\/P>Nyní není žádná výmluva pro to, abyste neměli krásné mapy – můžete poděkovat uživateli ArcGIS WarrenDz a Louis Hill @NKYmapLAB za to (a John Nelsonovi, že mi to upozornil). Tento nový styl<\/A> obsahuje skicové návrhy stromů, fontán, budov, silnic a dokonce i popisků. Existují stovky dalších <\/A>ke stažení.<\/SPAN><\/P> <\/SPAN><\/P>V tomto příkladu mám dvě vrstvy: půdorysy budov a stromy. Půdorysy byly získány z portálu otevřených dat místní vlády. Pro stromy jsem jednoduše přidal novou polygonovou vrstvu a vytvořil nové kruhy z editačního panelu. Jakmile byl přidán nový styl, objevil se jako možnost v panelu symboliky. Podívejte se na to v bonusovém .gif níže. <\/SPAN><\/P><\/P><\/SPAN><\/P>Vytvoření dat pro tuto ukázku bylo jednoduché, využívající Map Notes v ArcGIS Pro<\/EM><\/SPAN><\/P><\/P>Styl Draft Sketch můžete stáhnout zde<\/A>, a více o stylech se můžete dozvědět v této dokumentaci ArcGIS<\/A>.<\/SPAN><\/P><\/BODY><\/HTML>
<\/P>
Soubory stylů ArcGIS Pro vám umožňují začlenit návrhy od jiných kartografů<\/EM><\/SPAN><\/P><\/P>Nyní není žádná výmluva pro to, abyste neměli krásné mapy – můžete poděkovat uživateli ArcGIS WarrenDz a Louis Hill @NKYmapLAB za to (a John Nelsonovi, že mi to upozornil). Tento
<\/SPAN><\/P>V tomto příkladu mám dvě vrstvy: půdorysy budov a stromy. Půdorysy byly získány z portálu otevřených dat místní vlády. Pro stromy jsem jednoduše přidal novou polygonovou vrstvu a vytvořil nové kruhy z editačního panelu. Jakmile byl přidán nový styl, objevil se jako možnost v panelu symboliky. Podívejte se na to v bonusovém .gif níže. <\/SPAN><\/P><\/P><\/SPAN><\/P>Vytvoření dat pro tuto ukázku bylo jednoduché, využívající Map Notes v ArcGIS Pro<\/EM><\/SPAN><\/P><\/P>Styl Draft Sketch můžete
Přihlášení členové mohou přispívat, sledovat aktualizace a další. Nový zde? Zaregistrujte si bezplatný účet.
Find useful guides, FAQs, and documents to help you navigate and make the most of Esri Community.