Je to zase ten čas v roce! Jsme v červnu, bude horko, uvidíme slunce? Vždy je to hod mincí, ale jedno je jisté, 2016 Esri UC<\/A> je na konci tohoto měsíce a pokud se nezúčastníte vy, někdo ve vaší organizaci pravděpodobně ano, možná i váš šéf<\/EM>.<\/P><\/P>Takže jste vývojář nebo možná pracujete s vývojáři či řídíte vývojáře ve vaší organizaci. Jako vývojáři se často zaměřujeme na učení nejnovějších technologií jen proto, abychom se je naučili, ale někdy je potřeba udělat krok zpět a podívat se na to, co s těmi technologiemi děláme, nebo co bychom mohli dělat<\/EM>.<\/P><\/P>Rychlý pohled na program<\/A> vám už teď napoví, že to bude nabitý týden. Pravděpodobně jste ještě ani nezačali přemýšlet o tom, jaké přednášky plánujete navštívit, natož o tom, co<\/EM> byste mohli vidět.<\/P><\/P>Před nástupem do Esri jsem si myslím navštívil asi půl tuctu UC, dokonce jsem měl stánek a každý rok to byla šílená honička snažit se zjistit, čemu bych měl věnovat čas na učení.<\/P><\/P>Uklidněte se<\/EM>. Nedělejte to jako já.<\/P><\/P>Osobně bych opomenul zmínit, kdybych neřekl, že byste měli zkontrolovat přednášky, kterých se účastním<\/A>. Mám štěstí, že mohu spolupracovat s některými skvělými lidmi během těchto přednášek.<\/P><\/P>
<\/P>
Dále bych doporučil moderované paper sessions. Tam najdete opravdové perly. Navíc podpoříte své kolegy pracující ve vašem oboru nebo konkrétním průmyslu. Pamatujte, mnoho z těchto prezentujících nepřednáší často, někteří poprvé, takže může být trochu nervózní atmosféra, ale za ta léta jsem se od uživatelů v těchto přednáškách naučil tolik věcí - je to neocenitelné. Měli jste potíže s integrací systému správy majetku a rozsáhlých infrastrukturních dat do vašeho GIS?<\/EM> Někdo to možná zvládl právě takto, tak jděte zjistit, jak překonali podobné výzvy.<\/P><\/P>Zde je jen několik přednášek, které mě zaujaly.<\/P>
Znovu říkám, pokud jste vývojář, velmi doporučuji zajít na pár moderovaných paper sessions a podívat se, jak uživatelé skutečně používají technologii a učit se z jejich práce. Můžete dokonce najít inspiraci pro svůj další projekt!<\/P>
Přihlášení členové mohou přispívat, sledovat aktualizace a další. Nový zde? Zaregistrujte si bezplatný účet.
Find useful guides, FAQs, and documents to help you navigate and make the most of Esri Community.