<\/P>
Takže jste vývojář na EsriUC. Nebojte se, sezení nemusí být tak hojná jako na Developer Summit, ale jsou tu některé věci, které by vás mohly zajímat.<\/P>
Přejděte na program konferencí (agenda)<\/A> a použijte vyhledávání a zadejte něco jako JavaScript, .Net nebo Python<\/STRONG><\/EM>. Dostanete spoustu výsledků. Právě včera jsem mohl oznámit na jednom sezení, že ArcGIS API for JavaScript brzy bude mít bower<\/A> balíček. To jste na Developer Summit neslyšeli, že? <\/EM> Naučíte se více o některých opravdu skvělých vizualizacích jako je Smart Mapping<\/A> a Blend Renderer<\/A>. Je tu sezení JavaScript Road Ahead, které bude mluvit o některých věcech v JavaScript 4.0beta1<\/A>.<\/P><\/P>Na konci sálu dole u Demo Theaters jsou developer islands pro JavaScript, Online, Windows, Analysis. Přijďte a zeptejte se na jakékoli otázky, získejte náhled na problém, se kterým bojujete, nebo si jen prohlédněte odkazy na některých noteboocích s cool ukázkami a dokumentací.<\/P><\/P>Není třeba být ztracený vývojář na UC<\/EM>. Jsou tu nějaká sezení, která můžete navštívit, je tu spousta vývojářů, se kterými můžete mluvit, a uvidíte, jak ostatní uživatelé používají technologie k řešení svých problémů v uživatelských sezeních. A jak myslíte, že tyto problémy vyřešili? GIS?<\/EM> No ano, pravděpodobně ano, ale vsadím se, že tam byl vývojář nebo dva, kteří řídili vývoj GIS a pomohli vyřešit některé z těchto reálných problémů<\/EM>, a to je rozhodně něco, co byste měli zvážit.<\/P><\/P>Takže pokud jste na UC, zůstaňte ve spojení, podívejte se na nějaké věci a pokud mě uvidíte kolem, jen řekněte ahoj a pokud máte otázku, klidně se zeptejte. Pravděpodobně budu většinu příštích pár dní na JavaScript Developer island!<\/P><\/P>Pro více tipů a triků geodev navštivte můj blog<\/A>.<\/P><\/BODY><\/HTML>
Na konci sálu dole u Demo Theaters jsou developer islands pro JavaScript, Online, Windows, Analysis. Přijďte a zeptejte se na jakékoli otázky, získejte náhled na problém, se kterým bojujete, nebo si jen prohlédněte odkazy na některých noteboocích s cool ukázkami a dokumentací.<\/P>
Není třeba být ztracený vývojář na UC<\/EM>. Jsou tu nějaká sezení, která můžete navštívit, je tu spousta vývojářů, se kterými můžete mluvit, a uvidíte, jak ostatní uživatelé používají technologie k řešení svých problémů v uživatelských sezeních. A jak myslíte, že tyto problémy vyřešili? GIS?<\/EM> No ano, pravděpodobně ano, ale vsadím se, že tam byl vývojář nebo dva, kteří řídili vývoj GIS a pomohli vyřešit některé z těchto reálných problémů<\/EM>, a to je rozhodně něco, co byste měli zvážit.<\/P><\/P>Takže pokud jste na UC, zůstaňte ve spojení, podívejte se na nějaké věci a pokud mě uvidíte kolem, jen řekněte ahoj a pokud máte otázku, klidně se zeptejte. Pravděpodobně budu většinu příštích pár dní na JavaScript Developer island!<\/P><\/P>Pro více tipů a triků geodev
Přihlášení členové mohou přispívat, sledovat aktualizace a další. Nový zde? Zaregistrujte si bezplatný účet.
Find useful guides, FAQs, and documents to help you navigate and make the most of Esri Community.