<\/P>
https:\/\/www.flickr.com\/photos\/thewavingcat\/218583023<\/A><\/P><\/P>Toto tedy není žádná nová funkce, existuje téměř tak dlouho jako API, ale myslel jsem si, že je to jedna z těch věcí, která mohla být ztracena mezi všemi ostatními skvělými funkcemi ArcGIS API for JavaScript...<\/P><\/P>Změna kurzoru mapy<\/EM>.<\/P><\/P>Je to tak jednoduchý úkol, ale může výrazně zlepšit uživatelský zážitek při práci s vaší aplikací.<\/P><\/P>Existuje metoda přímo pro tento účel. setMapCursor<\/A>\u200b<\/STRONG>.<\/P><\/P>Není to složité, stačí předat typ nebo kurzor, který chcete, do vaší aplikace.<\/P><\/P>Možná jste přidali možnost kliknout na mapu a otevřít Google Street View v novém okně.<\/P><\/P>No tak, vytvořte kurzor, který jasně ukáže, že právě vybíráte místo na mapě pro tuto akci.<\/P><\/P>Zde je demo toho, jak by to mohlo vypadat<\/A>.<\/P><\/P>Prostě to udělejte!<\/EM><\/P><\/P>Jak jsem řekl, toto není žádná nová vychytaná funkce API a nastavování kurzorů ve webových aplikacích se obvykle dělá pomocí CSS. Ale když provádíte určité akce ve vaší aplikaci, bylo by hezké poskytnout uživatelům nějakou formu zpětné vazby<\/EM>, že se něco děje, a jedním ze způsobů je právě kurzor mapy.<\/P><\/P>Pro více tipů a triků z geodev oblasti navštivte můj blog<\/A>.<\/P><\BODY><\HTML>
Toto tedy není žádná nová funkce, existuje téměř tak dlouho jako API, ale myslel jsem si, že je to jedna z těch věcí, která mohla být ztracena mezi všemi ostatními skvělými funkcemi ArcGIS API for JavaScript...<\/P>
Změna kurzoru mapy<\/EM>.<\/P><\/P>Je to tak jednoduchý úkol, ale může výrazně zlepšit uživatelský zážitek při práci s vaší aplikací.<\/P><\/P>Existuje metoda přímo pro tento účel.
Není to složité, stačí předat typ nebo kurzor, který chcete, do vaší aplikace.<\/P>
Možná jste přidali možnost kliknout na mapu a otevřít Google Street View v novém okně.<\/P>
No tak, vytvořte kurzor, který jasně ukáže, že právě vybíráte místo na mapě pro tuto akci.<\/P>
Prostě to udělejte!<\/EM><\/P><\/P>Jak jsem řekl, toto není žádná nová vychytaná funkce API a nastavování kurzorů ve webových aplikacích se obvykle dělá pomocí CSS. Ale když provádíte určité akce ve vaší aplikaci, bylo by hezké poskytnout uživatelům nějakou formu zpětné vazby<\/EM>, že se něco děje, a jedním ze způsobů je právě kurzor mapy.<\/P><\/P>Pro více tipů a triků z geodev oblasti
Přihlášení členové mohou přispívat, sledovat aktualizace a další. Nový zde? Zaregistrujte si bezplatný účet.
Find useful guides, FAQs, and documents to help you navigate and make the most of Esri Community.