<\/P>
Před časem jsem napsal příspěvek na svém vlastním blogu<\/A> o použití Dojo Bootstrap s ArcGIS API pro JavaScript<\/A>. Ukázal jsem, jak ho můžete začlenit pro automatické dokončování vyhledávání, které funguje docela dobře a vypadá hezky. Použil jsem Dojo Bootstrap<\/A> poměrně rozsáhle ve svém vývoji aplikací a našel jsem několik zvláštností<\/EM>, které vyžadují trochu práce z mé strany. Pokud si rozvrhnete svůj HTML s atributy vlastností a načtete knihovnu, neměli byste mít žádné skutečné problémy kromě malé křivky učení. Zjistil jsem, že jsem musel udělat pár obcházek<\/EM>, když jsem chtěl programově vytvářet prvky jako widgety. Snadná ukázka toho je při vytváření Modalu<\/A>.<\/P><\/P>
V tom okně Modalu se toho moc neděje, ale zamyslete se nad tím, co byste mohli dělat s tímto volným místem. Můžete
Cool idea, I like it!
Přihlášení členové mohou přispívat, sledovat aktualizace a další. Nový zde? Zaregistrujte si bezplatný účet.
Find useful guides, FAQs, and documents to help you navigate and make the most of Esri Community.