<\/P>
Právě sedím na keynote (CEO společnosti Taqtile<\/A>) na 10. výroční Esri Developer Summit. Poslední dny jsem strávil na sezeních, plenárním zasedání a užívám si všechnu geo-kvalitu kolem sebe.<\/P><\/P>Během roku je mnoho konferencí pro vývojáře, ale co dělá Developer Summit výjimečným, je průmyslové zaměření a specializace této komunity. Další velkou geodev konferencí je FOSS4G<\/A>, která bohužel byla letos ve stejnou dobu jako devsummit. Ale to je v pořádku. Vždy je skvělé vidět známé tváře a spojit tváře s těmi, s nimiž nějakým způsobem komunikuji online.<\/P><\/P>Opravdu mě baví práce, kterou dělám. Mám rád řešení problémů a obzvlášť rád pracuji s mapami. Také mě velmi těší přispívat do geo-komunity jako celku. Někteří lidé zde se zastavili jen proto, aby poděkovali za tyto příspěvky. Já jen chci říct děkuji<\/EM> za přečtení.<\/P><\/P>Pusťte se do hackování věcí a stavte skvělé věci, lidi.<\/P><\/P>Pro více geodev tipů a triků navštivte můj blog<\/A>.<\/P><\/BODY><\/HTML>
Během roku je mnoho konferencí pro vývojáře, ale co dělá Developer Summit výjimečným, je průmyslové zaměření a specializace této komunity. Další velkou geodev konferencí je
Opravdu mě baví práce, kterou dělám. Mám rád řešení problémů a obzvlášť rád pracuji s mapami. Také mě velmi těší přispívat do geo-komunity jako celku. Někteří lidé zde se zastavili jen proto, aby poděkovali za tyto příspěvky. Já jen chci říct děkuji<\/EM> za přečtení.<\/P><\/P>Pusťte se do hackování věcí a stavte skvělé věci, lidi.<\/P><\/P>Pro více geodev tipů a triků navštivte
Přihlášení členové mohou přispívat, sledovat aktualizace a další. Nový zde? Zaregistrujte si bezplatný účet.
Find useful guides, FAQs, and documents to help you navigate and make the most of Esri Community.