<\/P>
Možná jste v ArcGIS API for JavaScript nováček, nebo možná i zkušený uživatel, ale v určitém okamžiku jste se jistě ponořili do AMD<\/A> a modulárního JavaScriptu.<\/P><\/P>Napsal jsem o tom několik příspěvků, jeden z nich je Přijměte své AMD moduly<\/A>, stejně jako příspěvek o vlastních sestaveních<\/A>. Dokonce jsem nahrál video o používání Bower verze ArcGIS JS API<\/A>.<\/P><\/P>Jedna otázka se zdá být docela častá, a to otázka ohledně balíčků.<\/P><\/P>
Napsal jsem o tom několik příspěvků, jeden z nich je
Jedna otázka se zdá být docela častá, a to otázka ohledně balíčků.<\/P>
Pojďme rozebrat pár výroků pomocí výchozí syntaxe ES5.<\/P>
define(["esri\/_map"], function(map) {});<\/PRE><\/P>Co zde děláme, je požadování modulu map<\/EM> z balíčku esri<\/EM>. Celé ArcGIS API for JavaScript je uvnitř balíčku esri<\/EM>. Jsou zde i další závislosti z jiných balíčků jako dojo<\/EM> nebo dojox<\/EM>.<\/P><\/P>Obvykle se nemusíte příliš zabývat balíčky, pokud vytváříte jednoduchou aplikaci. Pokud používáte CDN API, pravděpodobně znáte tento
packages: [ \/\/'app' je ukázková cesta pro vaši aplikaci \/\'nastavte to podle potřeby 'app', 'dijit', 'dojo', 'dojox', 'dstore', 'dgrid', 'xstyle', 'put-selector', 'esri' ],
Můžete vidět
Přihlášení členové mohou přispívat, sledovat aktualizace a další. Nový zde? Zaregistrujte si bezplatný účet.
Find useful guides, FAQs, and documents to help you navigate and make the most of Esri Community.