<\/P>
Jako správce ArcGIS Online máte kontrolu téměř nad každým aspektem vaší organizace ArcGIS Online. Od pozvání členů, přiřazování licencí a správy skupin až po konfiguraci kreditů, bezpečnostních nastavení a utilitních služeb, vy, správce ArcGIS Online, máte vše pod kontrolou. Neuvěřitelnou výhodou je, že organizace může být nakonfigurována a spravována s ohledem na konkrétní případ použití nebo požadavky pracovního postupu. Výzvou však může být mnoho věcí, které je třeba sledovat, a pro nové správce to může být trochu učební křivka. Níže uvedené tipy poskytují rady a triky jak pro nové, tak zkušené správce, aby co nejlépe využili svou, troufám si říct všemocnou, roli jako správce ArcGIS Online.<\/STRONG><\/EM><\/P><\/P>Jak být správcem ArcGIS Online<\/STRONG><\/SPAN><\/P><\/P>Pokud právě začínáte se správou, můj kolega Rachel Guttmacher<\/A>ův blogový příspěvek, https:\/\/community.esri.com\/people\/RGuttmacher-esristaff\/blog\/2019\/11\/18\/how-to-be-an-arcgis-online-administrator<\/A>, je nutné přečíst. Je to zábavný, konverzační článek, který pokrývá některé z nejdůležitějších komponent správy včetně kreditů, správy členů, licencování a bezpečnosti. <\/SPAN><\/P><\/P>Další zdroje:<\/SPAN><\/P><\/P>Začněte se správou013 Nápověda ArcGIS Online | Dokumentace<\/A> <\/SPAN><\/LI>Whitepaper: Průvodce implementací ArcGIS Online<\/A><\/SPAN><\/LI><\/UL><\/P>Využijte vlastní administrativní role naplno<\/SPAN><\/STRONG><\/SPAN><\/P><\/P>Další můj kolega, Tyler Burns<\/A> nedávno napsal skvělý blogový příspěvek o využití vlastních administrativních rolí: Zlehčete administrativní zátěž v ArcGIS Online pomocí vlastních rolí<\/_A>. Pokud chcete delegovat konkrétní administrativní úkoly jako správu členů a obsahu nebo organizaci webu, příspěvek poskytuje pokyny a snímky obrazovky přesně jak nakonfigurovat vlastní administrativní role k dosažení tohoto cíle. <\/_SPAN>\n\n\n\n\n\n\n\n\n\n\n\n\n\n\n\n\n
Další zdroje:<\/SPAN><\/P><\/P>
Využijte vlastní administrativní role naplno<\/SPAN><\/STRONG><\/SPAN><\/P><\/P>Další můj kolega,
\n
Přihlášení členové mohou přispívat, sledovat aktualizace a další. Nový zde? Zaregistrujte si bezplatný účet.
Find useful guides, FAQs, and documents to help you navigate and make the most of Esri Community.