Vítejte u třetího kola zcela neoficiálního, pravidelného příspěvku Product Advocacy na GeoNet!Pokud jste minulý měsíc zmeškali mé první<\/A> a druhý příspěvek<\/A>, „Výběr tohoto týdne“ je (volně) dvoutýdenní blog, kde s vámi sdílím některý z mých oblíbených obsahů ArcGIS Online.--------------------<\/P><\/P>Jednou z mých nejoblíbenějších částí mé role je veškerý čas, který mohu strávit na GeoNet – možná jste mě nedávno viděli odpovídat na otázku nebo řešit problém v prostoru ArcGIS Online<\/A>. V tomto prostoru jsem zaznamenal nárůst počtu příspěvků týkajících se ArcGIS Arcade<\/A>, lehkého výrazového jazyka, který mimo jiné umožňuje přizpůsobení pop-upů, symbologie a štítků napříč platformou.<\/P><\/P>Takže pro vydání 11.12 „Výběru tohoto týdne – ArcGIS Online“ chci zdůraznit některé z mých oblíbených zdrojů Arcade, které mohou pomoci začít psát výrazy nebo posunout existující kód na vyšší úroveň. Pochopte Arcade:<\/STRONG><\/SPAN>Pamatuji si, že jsme měli jednotku o Arcade v mém magisterském programu GIS a upřímně jsem byl trochu zmatený, co to je nebo kde začít. V tomto videu<\/A> Mark Ho ze Esri Canada poskytuje jasný přehled o Arcade a jak jej lze použít v ArcGIS Online – určitě bych to před dvěma lety ocenil.<\/P><\/P>Další odkazy:<\/SPAN><\/P><\/P>Začínáme s Arcade<\/A><\/LI>Úvod do Arcade - Prezentace z FedGIS 2018<\/A><\/LI><\/UL><\/P>Smart Map s Arcade:<\/STRONG><\/SPAN>Podrobněji se ponořte do konceptů, které Mark představuje prostřednictvím tohoto Story Map o Smart Mapping s Arcade<\/A>. Ilustrované, krok za krokem příklady ukazují, jak vytvořit vlastní symbologii, štítky a pop-upy pomocí Arcade. Pro další inspiraci jsou také na konci Story Map odkazy na živé příklady Web Maps a aplikací, které implementovaly Arcade. Další odkazy:<\/SPAN><\/P><\/P>Reference funkcí<\/A><\/LI><\/UL>Ponořte se hlouběji s FeatureSets:<\/STRONG><\/SPAN>FeatureSets jsou jednou z nejoblíbenějších funkcí Arcade, protože odemykají data napříč Web Mapou (a po Arcade 1.8 i napříč ArcGIS Online) pro použití v pop-upech a výpočtech polí. Výborná dvoudílná série blogů od Lisy Berry podrobně zkoumá, jak „vylepšit své pop-upy“ pomocí FeatureSets a vrstev Living Atlas.<\/P><\/P><A href="https:\/\/www.esri.com\/arcgis-blog\/products\/arcgis-online\/data-management\/pump-up-your-pop-ups-with-arcade-and-the-living-atlas\/\
<\/P>
Jednou z mých nejoblíbenějších částí mé role je veškerý čas, který mohu strávit na GeoNet – možná jste mě nedávno viděli odpovídat na otázku nebo řešit problém v
Takže pro vydání 11.12 „Výběru tohoto týdne – ArcGIS Online“ chci zdůraznit některé z mých oblíbených zdrojů Arcade, které mohou pomoci začít psát výrazy nebo posunout existující kód na vyšší úroveň. Pochopte Arcade:<\/STRONG><\/SPAN>Pamatuji si, že jsme měli jednotku o Arcade v mém magisterském programu GIS a upřímně jsem byl trochu zmatený, co to je nebo kde začít.
Další odkazy:<\/SPAN><\/P><\/P>
Smart Map s Arcade:<\/STRONG><\/SPAN>Podrobněji se ponořte do konceptů, které Mark představuje prostřednictvím
Ponořte se hlouběji s FeatureSets:<\/STRONG><\/SPAN>FeatureSets jsou jednou z nejoblíbenějších funkcí Arcade, protože odemykají data napříč Web Mapou (a po Arcade 1.8 i napříč ArcGIS Online) pro použití v pop-upech a výpočtech polí. Výborná dvoudílná série blogů od Lisy Berry podrobně zkoumá, jak „vylepšit své pop-upy“ pomocí FeatureSets a vrstev Living Atlas.<\/P><\/P><A href="https:\/\/www.esri.com\/arcgis-blog\/products\/arcgis-online\/data-management\/pump-up-your-pop-ups-with-arcade-and-the-living-atlas\/\
Thank you for the great summary.
Přihlášení členové mohou přispívat, sledovat aktualizace a další. Nový zde? Zaregistrujte si bezplatný účet.
Find useful guides, FAQs, and documents to help you navigate and make the most of Esri Community.