<\/HEAD>
Když polygony obsahují křivky ve vaší zdrojové feature class, která napájí váš Portal Feature Layer (podle reference), tyto polygony se nezobrazí. Narazil jsem na tento bug a nemohl jsem přijít na to, proč se některé polygony v Portálu nezobrazují. Po vyzkoušení mnoha věcí jsme s analytikem ESRI zjistili, že feature classes, které padaly, procházely, když jsme provedli konverzi na shapefile před kopírováním do registrované file geodatabase...<\/P>
<\/P>
Pak další experimentování s geoprocessingovými nástroji při pokusu o opravu vrstvy mě dovedlo k nástroji simplify geometry (s vybranou možností zachovat kritické body), který se zdál být řešením původních dat.<\/P>
<\/P>
Při pohledu na jednotlivé vrcholy jsem si všiml, že simplify geometry přidávalo<\/STRONG> <\/EM>vrcholy v oblastech, kde nám chyběly polygony. To bylo proto, že bézierovy křivky byly převedeny na malé lineární segmenty...<\/P><\/P>Takže v ArcGIS Enterprise 10.7.1 se křivky v datech podle reference nezobrazují ve feature layers. <\/P>Byl podán bug:<\/P>#BUG-000125177 <\/SPAN><\/SPAN>Portal 10.7.1 Map Viewer selhává při vykreslování polygonů obsahujících nelineární segmenty ve feature layeru<\/SPAN><\/P><\/P>Poslední kontrola pomocí data reviewera "Check Non-Linear Segments" potvrdila, že problém byl způsoben křivkami (viz přílohy). V našem případě chybělo v jedné z našich feature layers přibližně 28 tisíc polygonů!!<\/P><\/P>Takže aktuální řešení je:<\/P>Spusťte simplify geometry s adekvátní tolerancí (~0,01 stopy pro použití) na vaší feature class, aby se vaše křivky převedly na lineární segmenty.<\/P><\/P>Je pravděpodobné, že tento problém ovlivňuje také polylines.<\/SPAN><\/P><\/P>Doufám, že to může pomoci ostatním lidem!<\/SPAN><\/P><\/P>Adrien<\/SPAN><\/P><\/BODY><\/HTML>