Dne 12.6. jsem přijal pozvání od 12min.me Hamburg<\/A>, abych tam přednesl krátkou přednášku na téma "Working With Startups: Innovations in Mapping<\/STRONG>". Musím říct, že se mi akce velmi líbila. S přibližně 160 účastníky bylo meetup velmi dobře navštívený, účastníci byli všichni otevření a zaujatí. Tak to má být 🙂<\/span><\/P> <\/P>Ve své přednášce jsem představil Esri Startup Program<\/A> a jeho význam pro Esri. Na příkladu 5 členů programu jsem ukázal, v jaké šíři lze GIS dnes úspěšně využívat. Konkrétně jsem představil následující startupy:<\/P>NavVis<\/A>, Indoor mapping and navigation<\/LI>Building Radar<\/A>, Search engine for construction projects<\/LI>Mobalo<\/A>, Local Smartphone advertising<\/LI>greenspin<\/A>, Satelite-based smart farming<\/LI>Conias Risk<\/A>, Risk Analysis Solutions<\/LI><\/OL> <\/P>Můj zvláštní dík patří Oliveru Rößlingovi<\/A> z Absolute Software GmbH<\/A>, který je hnací silou za 12min.me a posouvá to s velkou vášní.<\/P> <\/P>Závěrem bych vám rád ukázal pár vzpomínkových fotek...<\/P> <\/P><\/A><\/P><\/A><\/P><\/A><\/P><\/A><\/P> <\/P>Esri Startup Program<\/A>
<\/P>
Můj zvláštní dík patří
Závěrem bych vám rád ukázal pár vzpomínkových fotek...<\/P>
Přihlášení členové mohou přispívat, sledovat aktualizace a další. Nový zde? Zaregistrujte si bezplatný účet.
Find useful guides, FAQs, and documents to help you navigate and make the most of Esri Community.