Pro ty, kteří jsou v této sérii noví, "Výběr tohoto týdne" je (volně) dvoutýdenní blog, kde s vámi sdílím některý z mých oblíbených obsahů ArcGIS Online.<\/EM><\/SPAN><\/P> <\/P>Pokud máte zájem o dřívější příspěvky, jsou archivovány zde: Výběr tohoto týdne - ArcGIS Online: Archiv<\/A> <\/EM><\/SPAN><\/P><\/P>--------------------<\/P><\/P><\/P><\/P><\/P>Přiznám se, že jsem na svém telefonu více, než bych chtěl být - ale nejenže jen procházím Instagram a nefotím selfie. <\/SPAN>Pravidelně čtu story maps (které bych měl zmínit jsou mobilně připravené ve výchozím nastavení<\/A>), a já <\/SPAN> během loňské požární sezóny v Kalifornii pravidelně kontroloval aplikace veřejné bezpečnosti. Jednoduché pozorování světa kolem nás naznačuje, že nejsem jediný, kdo dobře využívá svou neomezenou datovou smlouvu. A stejně jako já, většina lidí pravděpodobně dělá mnohem víc než jen procházet Instagram. <\/SPAN><\/SPAN><\/P><\/P>Co kdyby se dívali na webovou aplikaci ArcGIS, kterou jste vytvořili? Co kdybyste ji nakonfigurovali s ohledem na mobilní zařízení a UX\/_UI a funkčnost byly vynikající na menší obrazovce? <\/SPAN><\/SPAN><\/P><\/P>Výběry pro tento týden<\/SPAN><\/SPAN> mohou pomoci změnit obě výše uvedené otázky z rétoriky na realitu. <\/P><\/P>***Poznámka: tento příspěvek se zabývá webovými aplikacemi přístupnými v mobilních prohlížečích přes URL, nikoli nativními aplikacemi. Pro vytváření nativních aplikací pro iOS a Android budete potřebovat AppStudio for ArcGIS<\/A>***<\/EM><\/P> <\/SPAN><\/P>ArcGIS Experience Builder: Vytvářejte aplikace pro více velikostí obrazovek<\/STRONG><\/SPAN><\/P><\/P>ArcGIS Experience Builder >využívá moderní webové technologie k rozšíření mobilních schopností Web AppBuilderu ihned po vybalení. Klíčovou funkcí je možnost konfigurovat stejnou aplikaci odlišně pro mobilní zařízení a desktop. >Uživatel Esri YouTube "GeoDev" ukazuje některé klíčové kroky v tomto videu<\/> , od přizpůsobení rozložení widgetů až po různé prvky na stránce tak, aby vaše aplikace vypadala skvěle a fungovala na více velikostech obrazovek. Ukazuje se také vytváření odkazů mezi různými stránkami. I když je video určeno pro Beta 1, je stále velmi informativní. <\/>
<\/P>
--------------------<\/P>
Přiznám se, že jsem na svém telefonu více, než bych chtěl být - ale nejenže jen procházím Instagram a nefotím selfie. <\/SPAN>Pravidelně čtu story maps (které bych měl zmínit jsou
<\/SPAN><\/P>ArcGIS Experience Builder: Vytvářejte aplikace pro více velikostí obrazovek<\/STRONG><\/SPAN><\/P><\/P>ArcGIS Experience Builder >využívá moderní webové technologie k rozšíření mobilních schopností Web AppBuilderu ihned po vybalení. Klíčovou funkcí je možnost konfigurovat stejnou aplikaci odlišně pro mobilní zařízení a desktop. >Uživatel Esri YouTube "GeoDev" ukazuje některé klíčové kroky
Přihlášení členové mohou přispívat, sledovat aktualizace a další. Nový zde? Zaregistrujte si bezplatný účet.
Find useful guides, FAQs, and documents to help you navigate and make the most of Esri Community.