<\/P>
Jak skvělý geodev meetup v Mnichově<\/A>! Byl jsem nesmírně rád, že jsem viděl tolik nových tváří. Doufejme, že je to znamení, že se to šíří dál :-)<\/P><\/P>Opět jsme měli skvělou sestavu řečníků. Ještě jednou velké díky, naše meetupy by bez vás nebyly možné!<\/P><\/P>Carsten Schumann<\/STRONG><\/SPAN>, AED-SICAD AG<\/A>: "Eye2eye – Brainstormingová aplikace pro usnadnění účasti na pozemkových úpravách v Evropě". Prezentace přiloženy.<\/SPAN><\/LI>Sebastian Feld, LMU<\/A><\/STRONG><\/SPAN>: "Alternativní trasy v omezených scénářích volného prostoru". Prezentace přiloženy.<\/SPAN><\/LI>Ralf Schüpferling<\/STRONG><\/SPAN>, <\/SPAN>Esri Deutschland<\/A>: "Co pro vás udělá váš drone? Proměňte svůj Drone v GIS nástroj". Jeho story mapu najdete zde<\/A>.<\/SPAN><\/LI>Frederic Meyer-Scharenberg<\/STRONG><\/SPAN>, <\/SPAN>CrowdGuard Germany<\/A>: "CrowdGuard Emergency Community: Jak mohou lokalizační data zlepšit veřejnou a soukromou bezpečnost." Prezentace přiloženy.<\/SPAN><\/SPAN><\/LI><\/OL><\/P>Už jsem zveřejnil své fotografie na naší meetup skupině<\/A>. Prosím sdílejte i ty vaše. A dejte nám vědět, pokud byste příště chtěli mít krátkou prezentaci o své práci!<\/P><\/P>A nakonec: Nezapomeňte se přihlásit k odběru naší GeoNet skupiny<\/A>! S trochou štěstí vyhrajete volný vstup na nadcházející Esri Developer Summit<\/A> v Berlíně. Šťastného výherce oznámíme do konce příštího týdne! Pokud nebudete vy tím šťastným, můžete získat slevu 10 % pomocí tohoto odkazu<\/A>.<\/SPAN><\/STRONG><\/SPAN><\/P><\/P>Těším se na vás všechny brzy znovu!<\/P>Lars<\/P><\/P><\/A><\/P><\/BODY>
Opět jsme měli skvělou sestavu řečníků. Ještě jednou velké díky, naše meetupy by bez vás nebyly možné!<\/P>
A nakonec: Nezapomeňte se přihlásit k odběru naší
Těším se na vás všechny brzy znovu!<\/P>
Lars<\/P>
Přihlášení členové mohou přispívat, sledovat aktualizace a další. Nový zde? Zaregistrujte si bezplatný účet.
Find useful guides, FAQs, and documents to help you navigate and make the most of Esri Community.