<\/HEAD>
Vyrůstat v říčním údolí západního Wisconsinu mělo své výhody. Můj bratr Tyler a já jsme běhali lesem, sbírali divoké květiny, strkali klacky do bláta a hledali brouky k prozkoumání. Není divu, že jsem se rozhodla pro bakalářský titul v Geologii a Tyler pro titul v Natural Resources.Pobyt venku byl vždy součástí toho, kým jsme. Nakonec jsme se společně zapsali do stejného magisterského programu a získali naše tituly v GIS.<\/SPAN> <\/SPAN><\/P>
<\/SPAN><\/P>Vždy jsem honila Tylera kolem, tahala ho za sebou, ptala se na všechno (začínaje "Tyler, proč je obloha modrá?"). A protože je trpělivý starší bratr, říkal mi, co věděl. Není překvapením, že o několik let později napsal Tyler dětskou knihu, která přesně vysvětluje, co je GIS lidem mladým i starým. Skutečným překvapením je, že hlavní postavou jsem já.<\/SPAN> <\/SPAN><\/P> <\/SPAN><\/P>Lindsey the GIS Professional<\/EM><\/SPAN>je skvělé vysvětlení něčeho, co může působit zmateně. Tyler používá jasný a stručný jazyk k rozebrání základních prvků, které jsou stavebními kameny geospatial dat. Sledujeme Lindsey, postavu, jak sbírá data ve svém oblíbeném parku. Prochází okolo rybníka, měří strom a chodí podél plotu parku. Pomocí termínů jednoduše definovaných Tylerem pomáháme Lindsey sbírat prvky a snímky a pak je přenést zpět do počítače, aby vytvořila mapu!<\/SPAN> <\/SPAN><\/P><\/P>
Cítím se privilegovaná sdílet s lidmi narozeninový dárek, který mi bratr vytvořil. Nikdy by mě nenapadlo být postavou v knize a rozhodně jsem si nikdy nemyslela, že bude někdy vydána a prodávána. I když je kniha pojmenována po mně, vidím postavu Lindsey jako jakoukoli mladou osobu se zájmem o přírodu, která se ráda umaže při kopání kamenů nebo která má prostě zvědavou mysl. Tato kniha může být povzbuzením pro mladé i staré k objevování světa kolem nich.<\/SPAN> <\/SPAN><\/P> <\/SPAN><\/P>Tylerův dar pro mě se stal darem pro mnoho dalších. Slyším, že tato kniha pomohla i dospělým pochopit, co lidé v GIS dělají!<\/SPAN><\/P><\/P><\/P><\/P>Tyler nyní pracuje pro inženýrskou, plánovací a konzultační firmu,<\/EM><\/SPAN><\/P>Bolton & Menk. Lindsey nyní pracuje pro vývojáře GIS softwaru, Esri.<\/EM><\/SPAN><\/P> <\/SPAN><\/P> Bez ohledu na váš věk,Lindsey the GIS Professional<\/EM>je vzdělávací kniha pro všechny k užití.<\/SPAN> <\/SPAN><\/P> <\ /SPAn>
/us.v-cdn.net/6038851/uploads/legacyfs/online/492229_Lindsey_cover_wStroke.jpg" width="209" /><\ p >
<\ /span ><\ p >Learn more by clicking <\ /span >HERE<\ /strong ><\ /span ><\ /a ><\ /span ><\ /p ><\ /BODY ><\ /HTML >