<\/HEAD>
Můj Esri si klade za cíl být samoobslužným webem. Chceme, aby to bylo místo, kde můžete získat všechny informace o vztahu vaší organizace k Esri. Ale co když nemůžete najít, co hledáte? Co když najdete nesprávné informace, o kterých nás chcete informovat? Co když máte otázku?<\/P>
<\/P>
Zde jsou některé způsoby, jak nás můžete kontaktovat, a nejlepší důvody, proč použít jeden před druhým.<\/P>
<\/P>
Způsob<\/STRONG><\/P><\/TD>Kde to najít<\/STRONG><\/P><\/TD>Kdy použít tento způsob (příklady)<\/STRONG><\/P><\/TD>Co se stane, když ho použijete<\/STRONG><\/P><\/TD><\/TR>Zeptat se na otázku<\/STRONG><\/P><\/TD>Na téměř každé stránce Můj Esri. Objevuje se pod boční navigací.<\/P><\/P>Najdete ji také v okně Získat pomoc, které se objeví po kliknutí na ? (otazník) vedle záložek v banneru.<\/P><\/P>Je také přístupná z Dashboardu - viz podzáložka Zeptat se na otázku.<\/P><\/TD>Máte obecnou otázku ohledně fungování Můj Esri.<\/P> <\/P>Našli jste nějakou informaci na Můj Esri, ohledně které máte otázku.<\/P> <\/P>Našli jste chybu v Můj Esri.<\/P> <\/P>Nemůžete něco najít.<\/P> <\/P>Máte otázku ohledně něčeho, co jste zakoupili v Store.<\/P><\/TD>Odesílá vaši otázku e-mailem na naše oddělení Customer Service nebo vašemu distributorovi, aby vám pomohli.<\/P><\/P>AKTUALIZOVÁNO 10\/4\/2019:<\/STRONG> Od konce června pro organizace v USA vaše otázky nyní vytvářejí případy v našem ticketingovém systému. Tyto případy můžete zobrazit a sledovat na podzáložce Support, v sekci Customer Service Cases. Pracujeme na zahrnutí funkce vytváření případů i pro naše uživatele mimo USA.<\/P><\/TD><\/TR>Kontaktovat My Administrator<\/STRONG> |
<\/P><\/P>[AKTUALIZOVÁNO 25.4.2019 pro změnu názvu oprávnění dříve známého jako "Assign Permissions" na "Administrator".]<\/P><\/P>[AKTUALIZOVÁNO 4.10.2019 pro zahrnutí informací o naší nové funkci Customer Service Cases. Také aktualizováno 3 umístění formuláře Ask a Question.]<\/P><\/BODY><\/HTML>