<\/HEAD>
Cesta na UC<\/P>
<\/P>
<\/P>
Jim McKinney není pro účastníky konference Esri žádným neznámým. Jako ArcGIS Program Manager pravidelně vystupuje na pódiích Esri Federal GIS Conference, Developer Summit, regionálních uživatelských konferencí a samozřejmě The Esri UC. Nedávno jsme si s Jimem sedli, abychom získali náhled na to, co připravuje pro UC a na co se každý rok těší.<\/P>
<\/P>
Kolika uživatelských konferencí jste se zúčastnil?<\/STRONG><\/P><\/P>Jsem ve společnosti Esri už 25 let a zúčastnil jsem se všech Esri User konferencí od roku 1990. Jedinou, kterou jsem částečně zmeškal, bylo narození mých dětí před pěti lety.<\/P><\/P>To je hodně uživatelských konferencí! Jak se akce změnila?<\/STRONG><\/P><\/P>Začal jsem chodit na User Conferences, když se konaly v Palm Springs v Kalifornii. První uživatelská konference, které jsem se zúčastnil, měla méně než 4 000 lidí. Mohu upřímně říct, že se každým rokem jen zlepšují. Nejenže jsou větší, ale i lepší. Jak se technologie vyvíjela a lidé s ní dělají více, začínají být velmi inovativní. Esri UC se stala místem, kde se uživatelé mohou všichni setkat a být součástí skvělé komunity.<\/P><\/P>Už přemýšlíte o letošní User Conference?<\/STRONG><\/P><\/P>Týmy, o které pečuji, desktopové týmy, již začaly pracovat na prezentacích pro UC. Zaměřujeme se na vytváření skvělého vyváženého obsahu napříč veškerým Desktop softwarem. Ve svých prezentacích představíme pracovní postupy a použijeme software k ukázce, jak dosáhnout skutečných úkolů. A tento přístup zdůrazňujeme u všech prezentujících.<\/P><\/P>Co budete dělat na konferenci? <\/STRONG><\/P><\/P>Očekávám, že budu hodně naslouchat. Pečlivě si poznamenávám, co mi uživatelé říkají, že potřebují ve software, aby byli úspěšní. Těším se, že budu sdílet naše nápady na nové funkce a vlastnosti – obvykle to děláme v „Road Ahead Sessions“. Ale letos, s prvním vydáním ArcGIS Pro, také věnujeme čas úvodním sezením, aby noví uživatelé Pro rychle a snadno získali přehled.<\/P><\/P>Můj tým a já používáme UC k „ground truth“ zpětné vazbě ohledně toho, co plánujeme do softwaru zabudovat. Pokud lidé na UC opravdu něco chtějí a je to pro ně cenné, dostáváme tím potvrzení a pomáhá nám to stanovit priority toho, co půjde do další verze.<\/P><\/P>Například loni jsme oznámili ArcGIS Pro. Když mluvím s uživateli na letošní konferenci, těším se na to, co s ním dokázali. Víme, že lidé již posouvají hranice softwaru, takže je to skvělý čas si s nimi sednout a pochopit, čeho dosahují a kam chtějí software dále posunout.<\/P><\/P>Co máte nejraději na Esri UC?<\/STRONG><\/P><\/P>Osobně mě ohromuje Map Gallery. Nejsou to jen krásné mapy, jsou bohaté na analýzy a vyprávění příběhů a byly vytvořeny pomocí GIS software.<\/P><\/P>Co byste řekl lidem, kteří se konference ještě nezúčastnili? <\/STRONG><\/P><\/P>Stále mě udivuje to, co se na UC naučím. Je opravdu uspokojující vidět, jak inovativní mohou lidé být v tisících oborech a najít podporu v celé GIS komunitě. Rodina uživatelů, jejíž jsme všichni součástí, je jedinečná mezi profesionálními oblastmi. Naším posláním je pomáhat vám uživatelům a dokud to budeme moci dělat a vy budete růst, jsme úspěšní. Je to opravdu silná věc a moc si to užívám. A kdybych byl uživatelem já sám, tuto zkušenost bych si nenechal ujít za nic na světě.<\/P><\/P>Nenechte si ujít příležitost slyšet Jima a jeho tým na UC a naučit se vše o ArcGIS desktopu - zaregistrujte se <\/A>hned.<\/P><\/BODY><\/HTML>