<\/HEAD>
Naučit se o ArcGIS pro Collector na loňské User Conference vedlo Arizona State Lands k zavedení významného programu. Zjistěte více o hodnotě Esri UC pro tohoto seniorního manažera, který se ani každý den nepřihlašuje do ArcGIS.<\/EM><\/STRONG><\/P><\/STRONG><\/P>Seznamte se s Evanem Bromem, prvním člověkem, který se zaregistroval na Esri UC 2015. Pan Brom je Chief Information Officer pro Arizona State Land Department. Brom řídí oddělení GIS a IT a dohlíží na kancelář State Cartographer.<\/P><\/P>
<\/P><\/P>Původem z Tempe v Arizoně má bakalářský titul v technologickém průmyslu a magisterský titul v oboru Business Administration (MBA) z Arizona State University. Je také certifikovaným Project Management Professional (PMP). <\/P><\/P>Chcete znát tajemství? Brom sám Esri software příliš často nepoužívá, ale považuje UC za tak cennou, že nejenže byl první v řadě při otevření registrace, ale toto bude jeho čtvrtá konference.<\/P><\/P>Posadil jsem se s Bromem, abych si trochu popovídal o jeho zkušenostech na konferenci a zjistil, co na této události považuje za hodnotné.<\/P><\/P>Takže jste přiznal, že nejste pravidelný uživatel GIS, ale pracujete s těmi, kteří jsou? <\/STRONG><\/P><\/P>Upřímně řečeno, osobně často nepoužívám produkty ESRI, ale pod mým vedením můj talentovaný GIS tým používá Esri software k dosažení skvělých výsledků včetně: sledování vlastnictví pozemků a práv cest a nájmů; provádění složitých analýz dopadů navrhovaných opatření; a - s Collector for ArcGIS - moji uživatelé nyní mohou vzít Esri s sebou do terénu a sbírat data přímo u zdroje.<\/P><\/P>Jak dlouho se zabýváte GIS? <\/STRONG><\/P><\/P>Osobně se podílím na projektech souvisejících s GIS nějakým způsobem posledních osm let. Arizona State Land Department má jednotky uživatelů v jednociferném počtu a využívá Esri od samých počátků. Někteří zaměstnanci navštěvují UC již od roku 1982.<\/P><\/P>Kolik UC jste již navštívil? <\/STRONG><\/P><\/P>Toto bude moje čtvrtá UC.<\/P><\/P>Co je nejvíce přínosnou částí UC? <\/STRONG><\/P><\/P>Vidět různé způsoby, jak lidé mohou a skutečně používají rozsáhlou sadu produktů. Také navazování kontaktů s dalšími seniorními manažery je dalším skvělým přínosem konference.<\/P><\/P>Máte nějaký hlavní poznatek z konference, který byste mohl sdílet? <\/STRONG>
Minulý rok naučit se o Collector for ArcGIS a jeho offline schopnostech vedlo k rozsáhlému nasazení pro naše pracovníky v terénu.<\/p>
Na co se nejvíce těšíte na letošní UC? <\/strong>
Naučit se o nových produktech, službách a technikách, které mi pomohou přinést lepší, rychlejší a nákladově efektivnější řešení pro podnikání.<\/p>
Vždy jste měl rád mapy? <\/strong>
Od malička jsem měl rád glóby, mapy a jakoukoli vizuální reprezentaci dat.<\/p>
Proč je lokalita důležitá pro vaši práci? <\/strong>
Není třeba to moc vysvětlovat, ale pozemek není komodita. Každý čtvereční stopa, kterou spravujeme, má své jedinečné vlastnosti jako vodní toky, minerály, sklon terénu, habitat a další. Lokalita je jediný skutečný způsob, jak tato data organizovat.<\/p>
Jak využijete to, co se naučíte na letošní konferenci? <\/strong>
Těžko říct, protože nevím přesně, co se naučím, ale myslím si, že poznatky o plánech pro ArcGIS Pro a ArcGIS for Desktop pomohou s některými našimi budoucími plány.<\/p>