<\/HEAD>
Cesta na UC.<\/P>
<\/SPAN><\/P>Karlee a Taylor jsou koordinátorky marketingu akcí Esri, které řeší ubytovací potřeby pro Esri UC. Jak si dokážete představit, je to velká práce, která vyžaduje dva lidi – i když některé dny to pravděpodobně vypadá, že by ani armáda nestačila vše zvládnout! <\/SPAN><\/P> <\/P>Je užitečné, že se znaly ještě předtím, než zde v Redlands začaly tak úzce spolupracovat – obě dámy dříve pracovaly u stejného prodejce, jedna jako plánovačka a druhá v účetnictví. Také navštěvovaly stejnou univerzitu – California <\/SPAN>State University San Bernardino. <\/SPAN><\/P> <\/P>Karlee má certifikát GIS a bakalářský titul z geografie s vedlejším zaměřením na environmentální studia. Taylor studuje marketing sportu a zábavy. Společně zajišťují, aby byly v San Diegu k dispozici místa k ubytování, abyste mohli dobře spát a co nejvíce si užít konferenci. <\/SPAN><\/P> <\/P>Ačkoliv žádná z nich nechtěla sdílet žádné vtipné příběhy o UC (co se stane v San Diegu, zůstane v San Diegu? Každopádně – vaše tajemství jsou u těchto dvou v bezpečí!) nám trochu prozradily o sobě a o tom, co obnáší jejich přípravy na UC.<\/SPAN><\/P> <\/P>Jak jste objevily Esri? <\/STRONG><\/P> <\/P>Karlee:<\/STRONG> Objevila jsem Esri ve chvíli, kdy jsem začala studovat program GIS na vysoké škole. Esri bylo to <\/EM><\/STRONG> místo, kde jste chtěli pracovat, pokud jste chtěli cokoli dělat s GIS. Zjistila jsem, že Esri najímá prostřednictvím veletrhu pracovních příležitostí na Cal State – San Bernardino. Esri tam mělo stánek a někdo z personálního oddělení udělal pohovor přímo na místě a řekl mi, abych se přihlásila online. <\/SPAN><\/P> <\/P>Kdy začínáte připravovat UC? <\/STRONG><\/P> <\/P>Taylor<\/STRONG>: <\/SPAN>Jakmile skončí! Začínám nastavovat časové plány a organizovat informace pro další rok v srpnu. <\/SPAN><\/P> <\/P>Jaké zajímavosti o ubytování na UC můžete sdílet? <\/STRONG><\/P> K<\/STRONG><\/P>K Karlee<\/STRONG>: Blokujeme přibližně 30 000 nocí pokojů pro účastníky za zvýhodněnou cenu během celých termínů konference.<\/SPAN><\/P> <\/P>Co máte na UC nejraději? <\/STRONG><\/P> <\/STRONG><\/P> Karlee<\/STRONG>: Miluji vidět a potkávat tolik různých lidí ze všech oblastí života. Vždy mě ohromuje vidět lidi téměř ze všech zemí na jednom místě se společným zájmem.<\/SPAN><\/P> <\/P> Taylor<\/STRONG>: <\/SPAN>Je tu spousta pozdních nocí a stresujících dnů před UC, takže miluji přijít na místo konání a vidět, jak naše tvrdá práce ožívá. Také miluji interakci s uživateli na místě. Všichni jsou tak nadšení být tam a jsou vášniví ve své práci.<\/SPAN><\/P> <\/P>Proč máte rádi mapy? <\/STRONG><\/P>Karlee:<\/STRONG> Existuje tolik věcí, které lze mapovat<\/EM>. Trendy, vzory, jevy, všemožné věci! Je také fascinující, že můžeme mapovat tutéž věc různými způsoby, což nám dává pokaždé jiný pohled při opětovném pohledu.<\/SPAN>
Taylor:<\/strong> Mám rád mapy, protože každá vypráví svůj vlastní příběh.<\span>
\nJaký je váš tip pro UC?\n<\strong>
Karlee: Udělejte si rezervace hotelu co nejdříve, abyste získali pokoje v nejbližších hotelech! Pokoje se rychle vyprodávají!!
Taylor: Noste pohodlnou obuv!
Už jste se registrovali? To je váš první krok k zajištění skvělého hotelového pokoje za super cenu. Zaregistrujte se nyní!