<\/HEAD>
Než zde začnete, podívejte se na náš první highlight z UC 2019 Expo<\/A>. <\/P><\/P>
UC je známá tím, že shromažďuje tisíce geografů, kartografů, studentů, IT profesionálů a dalších netechnických odborníků dohromady pro inspiraci a inovace. Co mají tito profesionálové společného, zejména během této konference? <\/P>
<\/P>
Lásku k mapám.<\/P>
<\/P>
Mapy jsou středem veškeré akce na UC. V Reception Gallery v pondělí se tvůrci map a obdivovatelé map vydali pod skleníkovou část San Diego Convention Center.<\/P>
<\/P>
<\/P>
<\/P>
Úvodní recepce hostila speciální hosty, kteří podepisovali knihy a plakáty a fotili se s účastníky:<\/P>
<\/P>
Tracy R. Wolstencraft z National Geographic Society byla u stánku National Geographic a podepisovala plakáty. Mimochodem,
použili jste jejich nejnovější basemap v některém ze svých projektů? <\/A><\/P><\/P>
<\/P>
<\/P>
Jack Dangermond se zastavil a pořídil selfie s účastníky UC.<\/P>
<\/P>
<\/P>
Několik vybraných vypravěčů z knihy
Women In GIS<\/A> podepisovalo výtisky a setkávalo se s čtenáři. <\/P><\/P>
<\/P>
<\/P>
Několik map z galerie<\/STRONG><\/P> <\/P>Mezi mapami, které odhalují některé ze skrytých světových výzev v tisku, ve formátu 3D a digitálních interaktivních médiích, bylo několik map, které jsem považoval za zajímavé:<\/P> <\/P>Europa Tech povzbudila zahlcené účastníky UC, aby si vzali minutu vědomého klidu a vybarvili si stres pryč na této vrstvě Ordnance Survey MasterMap Topography Layer centrálního Londýna, UK.<\/P><\/P>
<\/P>
Zjistěte více o této mapě.<\/A>
Houseal Lavigne Associates přinesli svou sbírku herních map do galerie. Tento příspěvek je založen na The Settlers of Catan, německé deskové hře, která původně vyšla v roce 1995. Použili hexagonální dlaždice k novému pojetí herní desky s USA jako hracím polem.
Zjistěte více o této mapě.< \/a >
Tato mapa oživuje historická dopravní data z Japonska pomocí moderní technologie. Tokyo Metropolitan University použila ArcGIS Desktop 10.5.1 k vytvoření této prostorově-časové mapy denních pasažérů tramvají v 30. letech minulého století, kteří byli počítáni pozorováním.

Zjistěte více o této mapě.< \/a >
Projděte galerii jako účastník UC návštěvou online mapové galerie.< \/a >
Uznání za dobře provedenou mapu< \/strong >
Jedna věc, kterou jsem si vždycky kladl otázku ohledně účasti na UC je: Jaký je pocit zúčastnit se konference jako nominovaný a odejít jako vítěz ceny Esri? Zeptal jsem se několika vítězů ze slavnostního předávání cen Special Achievement in GIS ve středu na jejich zkušenosti a práci. Zde je to, co sdíleli:
Mluvil jsem s Davidem Suttonem, ředitel GIS pro Savills v New Yorku. Savills získal cenu za platformu Knowledge Cubed, která hostí jediný vstupní bod k interaktivním mapám a datovým zdrojům pro nemovitosti. Popisuje jednu z funkcí map v platformě jako interaktivní mapu ve formátu 3D, která vám umožňuje nastavit kritéria vyhledávání tak, aby zobrazovala pouze výběr prostředí ve formátu 3D na základě vašeho dotazu. Odtud můžete prozkoumat analytiku nemovitostí, která zahrnuje data Esri Business Analyst a sbírku dalších zdrojů vytvořených pomocí funkce Viewshed v ArcGIS Pro0.
Můžete se naučit provádět analýzu Viewshed v ArcGIS Pro v tomto webovém kurzu Esri Academy.< \/a >
Průmysl nemovitostí je konkurenční trh a Sutton byl hrdý na to být uznán a „porazit konkurenci“ pokud jde o vytváření dynamických zážitků pro své klienty, které mohou vyniknout nad ostatními.
„Je to dobrý pocit dostat uznání. Pracovali jsme tvrdě na něčem a lidé si toho všimli,“ řekl Sutton.
S podobným konceptem imerzivního zážitku ve formátu 3D byli oceněni Young Scholar Daniel Laumer a Hasret Gfc<2FSPAN>mgfc<2FSPAN>mcfc<2FSPAN> z ETH Zurich ve Švýcarsku za jejich projekt Urban X. Urban X použil Esri City Engine k vytvoření aplikace pro městské plánování pro Microsoft HoloLens, headset smíšené reality zobrazující interaktivní virtuální hologramy. S jejich aplikací můžete interagovat s trojrozměrně vykreslenými nemovitostmi a získat data o budovách a barevně kódovat jednotky podle jejich atributů.
17.8pt;">
Zeptal jsem se Daniela, co se zatím na UC naučili. Daniel řekl: „Naučili jsme se mnohem více o ArcGIS Pro, a mysleli jsme si, že o ESRI víme hodně, ale je toho mnohem víc, než jsme už věděli.“ Popisuje, že být tam poprvé byl úžasný zážitek.
Když jsem se zeptal, jaké to je být vítězem, zatímco si užívá svůj první čas na UC, Hasret s úsměvem řekl: „Je to docela příjemné.“
Daniel popisuje, že jeho zájem o GIS začal láskou k mapám. „Vždycky jsem miloval mapy, což mě přivedlo k zájmu o toto pole, ale také mě zajímá technologie a programování. GIS je dokonalá kombinace.“ Hasret cítí totéž. Vždycky miloval mapy jako dítě a spojení schopností softwarového inženýrství s něčím, co ho už zajímá, dělá z GIS tak inspirativní odvětví s velkými příležitostmi pro inovace.
Pokud byste chtěli vědět, kdo další odešel domů s pocitem vítěze, podívejte se na stránku Special Achievement in GIS Award.
Být uznáván za tvrdou práci a oddanost dělání něčeho, co máte rádi, je vždy skvělý pocit. Zdi User Conference zachycují tuto vnitřní vášeň a pohánějí to nejlepší. Vsadím se, že to všichni někdy cítili…

Další zajímavosti:
Zajímavost #1: Expo Experience na Esri UC 2019
Zajímavost #2: Mapy a jejich tvůrci na UC 2019
Zajímavost #3: Plenární zaměření na naši komunitu, náš svět
Zajímavost #4: Komunita GeoNet se sjednocuje, sdílí příběhy
<SPAN data-ccp-props="{"201341983" :0,"335559739";160,"