<\/HEAD>
<\/A><\/P><\/P>
Esri 5K Běh\/Chůze<\/H1>Autor: Chris Catania<\/P><\/P>Vítejte u dne 3 na UC! Dnešní pokrytí začínáme pozdravem běžcům Esri 5K běhu\/chůze. Oslavy začaly brzy v 6:30 ráno, kdy více než 500 účastníků konference běželo, klusalo a chodilo kolem mariny. Bylo to dokonale chladné ráno a skvělý začátek dne, kdy všichni oslavovali cestu dlouhou 3,2 míle s pěstmi na pozdrav a selfie po závodě, když triumfálně překročili cílovou čáru a poté zamířili do sprch, aby se připravili na další vzrušující den na User Conference. Dobrá práce, všichni!<\/P><\/P>Zvláštní poděkování patří Esri Startup Programu<\/A> za fotografii ze závodu!<\/P><\/P>
Zůstaňte naladěni na další aktualizace dnes, jak budeme pokračovat v objevování User Conference. Na co se dnes těšíte? Jaké byly vaše oblíbené zážitky a momenty doposud?<\/P>
<\/P>
Inspirace od studentů v galerii map <\\/STRONG>
autor: Chris Catania
Už jsem si užil prohlídku galerie map v pondělí i během konference! Jako můj první UC bylo skvělé prozkoumat všechny různé mapy a mluvit s autory map a dozvědět se, co je inspirovalo. Během plenárního zasedání byl jsem ohromen studentskými prezentacemi, takže jsem se rozhodl mluvit se studenty z UC Berkley (vlevo nahoře), národního týmu vedení GIS 4-H (vpravo nahoře) a San Andreas High School (dole) o jejich práci v GIS. Reflexe jejich práce a lepší pochopení zaměření jejich map mě povzbudily k hlubšímu přemýšlení o světě kolem mě. Budoucnost GIS je skutečně světlá. A těším se na pokračování studentské konverzace ve skupině GeoMentors .
Jaká byla vaše nejoblíbenější objevení map a diskuse? Co jste se naučili při procházení galerie map?
Prozkoumávání „co bude dál“ v oblasti Esri Startup
Autor: Timothy Hales
Oblast Esri Startup Programu ( Esri Startup Program ) na expo byla plná vzrušení a inovací. Strávili jsme několik minut s Jeffem Lafrenzem z VizworX – Visibly Better Solutions . Nabízejí produkt zaměřený na osobní spolupráci. Poskytují možnost pro více lidí zapojit se do jedné mapy zobrazené na dotykové obrazovce. Každý má svůj vlastní prohlížeč pro interakci s mapou. Mají dokonce způsob, jak může vzdálený uživatel interagovat s mapou. Byl jsem velmi ohromen použitím API a těším se, jak se jejich produkt bude vyvíjet v průběhu času.
< p > & nbsp ; & nbsp ; & nbsp ; & nbsp ; & nbsp ; & nbsp ; & nbsp ; & nbsp ; & nbsp ; & nbsp ; & nbsp ; & nbsp ; & nbsp ; & nbsp ; & nbsp ; & nbsp ; & nbsp ; & nbsp ; & nbsp ; & nbsp ; & nbsp ; & nbsp ; & nbsp ; & nbsp ; & nbsp ; & nbsp ; & nbsp ; & nbsp ; & nbsp ; & nbsp ; & nbsp ; & nbsp ; & nbsp ; & nbsp ; & nbsp ; < / p > < h1 id = že si mohu promluvit. GeoNet je jako velmi velká, rozšířená skupina vrstevníků. Téměř vždy je někdo, kdo narazil na stejný problém, a i když ne, existuje mnoho dalších uživatelů, kteří jsou ochotni pomoci nebo dávají věci, které si mohu vyzkoušet sám. I když nakonec zavolám technickou podporu, obvykle jsem už provedl výzkum, takže mohu urychlit konverzaci tím, že jim řeknu, co jsem už vyloučil."
Chcete-li vidět další příběhy a statistiky z setkání, můžete si stáhnout kopii naší prezentace ze setkání zde.
Těšíme se na poslední setkání zítra ve 12 hodin v 33A. Uvidíme se tam!
Cestování, mapování světa na GIS Kids Fair
Autor: Chris Catania

Později odpoledne jsme zamířili na GIS Kids Fair. Během konference se veletrhu zúčastnilo více než 200 dětí a rodičů a bylo radostí vidět rodiny, jak se tak dobře baví při společné práci a virtuálním cestování po světě a používání GIS k vytváření vzpomínek při mapování své cesty pomocí story maps. Chvála týmu Esri pro školení a certifikaci za vytvoření vynikajícího vzdělávacího a spolupracujícího zážitku.
Sociální učení a naslouchání v tom nejlepším
autor: Chris Catania
Den jsme zakončili večerními společenskými oslavami u bazénu na YPN social a GeoDev Meet-up. Protože jsem v roli v Esri teprve 82 dní, jednou z mých nejoblíbenějších částí UC bylo setkat se a mluvit se zákazníky Esri a měl jsem mnoho příležitostí klást otázky, naslouchat a učit se na obou akcích. Tento týden jsem vedl tolik cenných diskuzí a ocenil jsem lepší pochopení toho, jak používají GIS ve své práci a jak aktuálně používají (nebo nepoužívají) komunitu GeoNet a jak by chtěli vidět vývoj zkušenosti s GeoNet.
Každý rozhovor mi pomohl pochopit, kam bychom měli komunitu směřovat a kam ne. Nejlepší na tom je, že tyto neformální společenské rozhovory odhalily mnoho cenných nuancí toho, jak je platforma Esri využívána v různých odvětvích.
A co jsem tento týden objevil, mě opravdu inspirovalo přemýšlet jinak a najít způsoby, jak propojit zákazníky a zaměstnance Esri v komunitě a umožnit nám lépe spolupracovat a spolupracovat více. A těším se, že budu sdílet více toho, co se učím, jak naše cesta pokračuje.
Co vás nejvíce bavilo na dni 3? Co jste se zatím naučili na UC?