Láska byla ve vzduchu na plenárním zasedání Esri User Conference v pondělí. Láska k mapovacím aplikacím, samozřejmě.<\/P>
<\/A><\/P>Po technologických ukázkách a před obědovou přestávkou měla publikum možnost flirtovat - na dálku - se všemi hotovými aplikacemi Esri během energického App Speed Dating představení na pódiu. Účastníci Esri UC jsou vyzváni, aby <\/SPAN>hlasovali<\/A> <\/SPAN>pro svou oblíbenou aplikaci. Vítězná aplikace bude odhalena na čtvrteční večerní Party by the Bay<\/A>.<\/P>„Kolik víte o hotových aplikacích v ArcGIS?“ zeptal se Ismael Chivite z Esri. „Najít správnou aplikaci může být výzva. Musíte vědět, co vám aplikace může nabídnout.“<\/P>Aplikace, hrané zaměstnanci Esri s hereckým, rapovým a pěveckým talentem, propagovaly důvody, proč by byly skvělým mapovacím partnerem.<\/P>Cool a sebevědomý Operations Dashboard for ArcGIS, hraný Tif Punem, řekl, že pokud potřebujete informace v reálném čase pro jakoukoli situaci, „jsem ta aplikace, kterou chcete! Budu neustále měřit, sdílet a upozorňovat vás. Se mnou budete sledovat své cíle a vědět, kde stojíte. Potřebujete widget, který neposkytuji? To není problém. Mám API připravené pro vás. Tak neváhejte! Vyberte si mě!“<\/P><\/A><\/DT>Je ArcGIS for Collector ta pravá aplikace pro vás?<\/DD><\/DL><\/P>Také lákavé byly Collector for ArcGIS, Esri Maps for Office, Explorer for ArcGIS, ArcGIS Pro, Navigator for ArcGIS, GeoPlanner for ArcGIS, Survey123, Crowdsource Reporter and Manager App a mnoho dalších.<\/P>Opravdovou dračicí a možná i zlomeninou srdcí byla však Story Map. Přirozená vypravěčka s dramatickým nádechem, Story Map (hraná Natalie Feurerstein) rapovala o svých skrytých i méně skrytých talentech:<\/P>„Jsem story map a mám plno skvělých věcí.<\/EM><\/STRONG><\/P>Jsem ta, kterou zavoláte, aby vaše mapa ožila!<\/EM><\/STRONG><\/P>Nikdo se na vaše data nepodívá,<\/EM><\/STRONG><\/P>pokud do nich nevložíte kontext a háček.<\/EM><\/STRONG><\/P>Mluvím o fotkách i videu.<\EM ><\STRONG ><\P ><\P ><\STRONG ><\EM >Heck napište pár slov,<\EM ><\STRONG ><\P ><\STRONG ><\EM >Mám spoustu aplikací s různými funkcemi,<\EM ><\STRONG ><\P ><\STRONG ><\EM >Jako Journal a Shortlist a Map Tour,<\EM ><\STRONG ><\P ><\STRONG ><\EM >Je to těžké? Ne! Není to nic složitého.<\EM ><\STRONG ><\P ><\STRONG ><\EM >S mými tvůrci by to zvládla i vaše máma.<\EM ><\STRONG ><\P ><\STRONG ><\EM >Tak si vyberte mě, Story Map jsem bomba<\EM ><\STRONG ><\P ><\STRONG ><\EM >a jsem zdarma.<\EM ><\STRONG ><\P ><\STRONG ><\EM >Na ArcGIS dot Kizzom.<\EM ><\STRONG ><\P >< \/A > < \/DT > Story Map před publikem aplikací zpívá ze srdce.< \/DD > < \/DL > < P > < \/ P > < P >Máme tě rádi, Story Map. Ale přesto udělej to thatArcGIS.com.< \/ P > < P >Nezapomeňte hlasovat< \/A > pro svou oblíbenou aplikaci!< \/ P > < \/BODY > < \/HTML >
Po technologických ukázkách a před obědovou přestávkou měla publikum možnost flirtovat - na dálku - se všemi hotovými aplikacemi Esri během energického App Speed Dating představení na pódiu. Účastníci Esri UC jsou vyzváni, aby <\/SPAN>
„Kolik víte o hotových aplikacích v ArcGIS?“ zeptal se Ismael Chivite z Esri. „Najít správnou aplikaci může být výzva. Musíte vědět, co vám aplikace může nabídnout.“<\/P>
Aplikace, hrané zaměstnanci Esri s hereckým, rapovým a pěveckým talentem, propagovaly důvody, proč by byly skvělým mapovacím partnerem.<\/P>
Cool a sebevědomý Operations Dashboard for ArcGIS, hraný Tif Punem, řekl, že pokud potřebujete informace v reálném čase pro jakoukoli situaci, „jsem ta aplikace, kterou chcete! Budu neustále měřit, sdílet a upozorňovat vás. Se mnou budete sledovat své cíle a vědět, kde stojíte. Potřebujete widget, který neposkytuji? To není problém. Mám API připravené pro vás. Tak neváhejte! Vyberte si mě!“<\/P>
<\/P>
Také lákavé byly Collector for ArcGIS, Esri Maps for Office, Explorer for ArcGIS, ArcGIS Pro, Navigator for ArcGIS, GeoPlanner for ArcGIS, Survey123, Crowdsource Reporter and Manager App a mnoho dalších.<\/P>
Opravdovou dračicí a možná i zlomeninou srdcí byla však Story Map. Přirozená vypravěčka s dramatickým nádechem, Story Map (hraná Natalie Feurerstein) rapovala o svých skrytých i méně skrytých talentech:<\/P>
„Jsem story map a mám plno skvělých věcí.<\/EM><\/STRONG><\/P>Jsem ta, kterou zavoláte, aby vaše mapa ožila!<\/EM><\/STRONG><\/P>Nikdo se na vaše data nepodívá,<\/EM><\/STRONG><\/P>pokud do nich nevložíte kontext a háček.<\/EM><\/STRONG><\/P>Mluvím o fotkách i videu.<\EM ><\STRONG ><\P ><\P ><\STRONG ><\EM >Heck napište pár slov,<\EM ><\STRONG ><\P ><\STRONG ><\EM >Mám spoustu aplikací s různými funkcemi,<\EM ><\STRONG ><\P ><\STRONG ><\EM >Jako Journal a Shortlist a Map Tour,<\EM ><\STRONG ><\P ><\STRONG ><\EM >Je to těžké? Ne! Není to nic složitého.<\EM ><\STRONG ><\P ><\STRONG ><\EM >S mými tvůrci by to zvládla i vaše máma.<\EM ><\STRONG ><\P ><\STRONG ><\EM >Tak si vyberte mě, Story Map jsem bomba<\EM ><\STRONG ><\P ><\STRONG ><\EM >a jsem zdarma.<\EM ><\STRONG ><\P ><\STRONG ><\EM >Na ArcGIS dot Kizzom.<\EM ><\STRONG ><\P >
Přihlášení členové mohou přispívat, sledovat aktualizace a další. Nový zde? Zaregistrujte si bezplatný účet.
Find useful guides, FAQs, and documents to help you navigate and make the most of Esri Community.