<\/HEAD>
Měl jsem příležitost zhodnotit mnoho rozhovorů po Business Summit a zaujal mě komentář Jona Voorheese z Bank of America; jednoho z našich největších a nejbystřejších klientů ve finančních službách. Řekl <\/P>
<\/P>
„I když jsme před většinou našich konkurentů, jsme tak daleko za tím, co nám dnes technologie může nabídnout. A musíme to dohnat, protože nás někdo předběhne ve schopnosti lépe přemýšlet; mít lepší vhled; a tedy dělat lepší, rychlejší rozhodnutí.“ <\/EM><\/P><\/P>Dvě věci mi u technologie, location analytics a podnikání vyčnívají:<\/P>Každá organizace je tak dobrá, jak dobrá je její schopnost aplikovat<\/STRONG> obchodní hodnotu, kterou získává z technologie a <\/LI>Musíte neustále hodnotit jak<\/STRONG> děláte rozhodnutí a zpochybňovat<\/STRONG> status quo. <\/LI><\/OL><\/P>Všichni jsme zvyklí na nové funkce a změny v softwaru a firmy investují do školení, aby se tyto funkce naučily, ale přijde mi, že ne dost firem si uvědomuje, že musí také vyvíjet své obchodní myšlení. Jak @PhilSimon zdůrazňuje <\/P><\/P>„V době platformy je pohodlnost téměř tou nejhorší chybou, kterou můžete udělat. Pokud nekanibalizujete své vlastní podnikání, udělá to vaše konkurence.“ <\/EM><\/P><\/P>A to je jádro věci, technologie vás doveze jen tak daleko. Důležití jsou lidé a jak přemýšlejí. Jak je zmocníte k tomu, aby firmu vedli novými směry, aplikovali nové nápady a používali technologii chytřeji a inteligentněji – to je to, co udržuje vaše podnikání svěží a konkurenceschopné. Esri pokračuje v usnadňování našeho softwaru pro vytváření silných, poučných vizualizací a analýz a to vybavuje lidi novými dovednostmi a příležitostmi aplikovat location analytics k tomu, aby byli napřed a udrželi si náskok. <\/P><\/P><\/P><\/BODY><\/HTML>