Jsem opravdu nadšený, že mohu ukázat integraci Survey123<\/SPAN><\/A> s Spike by Ike GPS<\/SPAN><\/A>. Toto spojení vám umožňuje proměnit váš iPhone nebo Android telefon na laserový dálkoměr se Spike. Integrace se Survey123 mi umožňuje zachytit GPS souřadnice, vzdálenost k cíli, plochu, délku a několik dalších měření. Umožňuje mi zachytit data od 6' až do 324' daleko, což znamená, že mohu stát na jednom konci fotbalového hřiště a zachytit GPS souřadnice aktiva na druhém konci. Myslím, že inventář značek, propustků, odtoků, ADA obrubníkových ramp, nárazníků, betonových zdí, kontrolních plotů a mostů jsou ideální kandidáti pro inventarizaci nebo inspekci pomocí Survey123. Zatímco betonové zdi a kontrolní ploty jsou obvykle modelovány jako lineární prvky, Survey123 by mohl zachytit související tabulky s místy, kde je třeba ploty nebo zdi opravit. I když je to ve fázi Beta, můžete se přihlásit jako beta tester a začít s tím dnes pracovat, což si jsem jistý, že Ismael Chivite<\/A> a jeho tým by rádi získali co nejvíce zpětné vazby.<\/SPAN><\/P> <\/SPAN><\/P>Dnes byla má schopnost střihu videa rozhodně vystavena zkoušce, proto nahrávám videa jako 4 samostatná videa. Také jsem mohl využít funkci nahrávání obrazovky iOS, což bylo skvělé. Pokud máte otázky, neváhejte se ozvat... děkuji.<\/SPAN><\/P> <\/SPAN><\/P>Zde je odkaz na průzkum Survey123<\/A>, který jsem použil pro tuto ukázku.<\/SPAN><\/P><\/P>Úvodní video<\/SPAN><\/P>https:\/\/players.brightcove.net\/6161463677001\/default_default\/index.html?videoId=6162654093001
<\/SPAN><\/P>Dnes byla má schopnost střihu videa rozhodně vystavena zkoušce, proto nahrávám videa jako 4 samostatná videa. Také jsem mohl využít funkci nahrávání obrazovky iOS, což bylo skvělé. Pokud máte otázky, neváhejte se ozvat... děkuji.<\/SPAN><\/P> <\/SPAN><\/P>Zde je
<\/P>
Úvodní video<\/SPAN><\/P>
Thanks Eric! Here is another video and some additional tips/context for Survey123 and Spike. Video Link : 4237
Thanks for sharing.
in Turkey, you can reach Spike at www.spike.isden.com.tr.
(This page is the website of the Turkey authorised reseller.)
Přihlášení členové mohou přispívat, sledovat aktualizace a další. Nový zde? Zaregistrujte si bezplatný účet.
Find useful guides, FAQs, and documents to help you navigate and make the most of Esri Community.