<\/HEAD>
Na chloupku mého bradového chloupku... zde je úterní video, které jsem slíbil. V tomto videu ukazuji, jak lze distribuovanou spolupráci použít k podpoře mobilních pracovních postupů v ArcGIS Online. Hostované feature služby žijící v ArcGIS Online se mohou účastnit spolupráce, kde zachycená data jsou zapsána do Portal for ArcGIS. Data pak mohou žít v relačním datovém úložišti nebo mohou být exportována a připojena do enterprise Geodatabase. Abych udržel téma Lego, používám Survey123 a jeho schopnost podporovat existující features a související tabulky. Vytváří to složitý pracovní postup a testuje mou trpělivost. Ve videu uvidíte, když jdu do Pro, abych viděl připojený obrázek, není tam, ale zapomněl jsem na to, že čekám na obrázek v plném rozlišení, který se má dostat z ArcGIS Online do Portalu. Samozřejmě se objeví hned, jakmile přestanu nahrávat. Každopádně doufám, že si to užijete a prosím pošlete mi otázky, pokud vás něco napadne.<\/SPAN><\/P>
<\/P><\/P>https:\/\/players.brightcove.net\/6161463677001\/default_default\/index.html?videoId=6162650596001