Ahoj Interoperators!<\/P>
<\/P>
Pokud jste sledovali video ArcGIS Data Interoperability In Action<\/A>, možná máte nějaké otázky ohledně toho, jak byly některé ukázky vytvořeny.<\/P><\/P>Mám tendenci vytvářet Spatial ETL nástroje s externími zdroji - konkrétně .fmw<\/STRONG> soubory - protože je mohu snadno přetáhnout do Workbench poté, co jej otevřu z pásu karet Analysis, nebo je sdílet s uživateli FME. Jsou přiloženy níže, aby vám daly vzor, ale ne všechny budou fungovat bez opravy a nahrazení přihlašovacích údajů. Kontaktujte mě, pokud potřebujete pomoc s některým z nich.<\/P><\/P>Abych předběhl jednu otázku - jak jsem vytvořil rozbalovací parametr názvu okresu New York a mapování hodnot atributů v ukázce Simple Powerful ETL, podívejte se na pracovní prostor CountyParameter.fmw. Ten stahuje data z webu NY a zapisuje CSV soubor, který lze použít k importu hodnot parametrů pro demo nástroj. Můžete vidět vzor a znovu ho použít jinde.<\/P><\/BODY><\/HTML>
Mám tendenci vytvářet Spatial ETL nástroje s externími zdroji - konkrétně .fmw<\/STRONG> soubory - protože je mohu snadno přetáhnout do Workbench poté, co jej otevřu z pásu karet Analysis, nebo je sdílet s uživateli FME. Jsou přiloženy níže, aby vám daly vzor, ale ne všechny budou fungovat bez opravy a nahrazení přihlašovacích údajů. Kontaktujte mě, pokud potřebujete pomoc s některým z nich.<\/P><\/P>Abych předběhl jednu otázku - jak jsem vytvořil rozbalovací parametr názvu okresu New York a mapování hodnot atributů v ukázce Simple Powerful ETL, podívejte se na pracovní prostor CountyParameter.fmw. Ten stahuje data z webu NY a zapisuje CSV soubor, který lze použít k importu hodnot parametrů pro demo nástroj. Můžete vidět vzor a znovu ho použít jinde.<\/P><\/BODY><\/HTML>
Přihlášení členové mohou přispívat, sledovat aktualizace a další. Nový zde? Zaregistrujte si bezplatný účet.
Find useful guides, FAQs, and documents to help you navigate and make the most of Esri Community.