<\/HEAD>
Teď, když mám vaši pozornost tímto poutavým názvem, chci s vámi sdílet něco nového, co uvidíte na Esri Developer Summit (DevSummit) letos. Možná vás to trochu zaskočí, ale vydržte se mnou - nakonec to všechno dá smysl! Pod pojmem „hammer time“ mám na mysli malleus (latinsky kladívko), druhou nejmenší kost v lidském těle. Ve spojení se dvěma dalšími malými kostmi, incus (kovadlinka) a stapes (třmínek), je malleus první kostí ve středním uchu, která přijímá vibrace z tympanické membrány (bubínek) a zahajuje přenos těchto vibrací přes střední ucho do vnitřního ucha, kde sluchový nerv tyto vibrace zaznamenává a přenáší je do mozku.<\/P>
<\/P>
Siren... zesilují... zastavte... uf, jsem rád, že jsem zastavil, abych nebyl přejetý tím hasičským vozem!<\/EM><\/P><\/P>Tato skupina tří malých kostí, společně známých jako ossicles, je tedy klíčovou součástí přenosu signálů z okolí do lidského mozku pro interpretaci, rozhodování a učení.<\/P><\/P>Zatímco konference Esri vždy byly o vytváření příležitostí k osobnímu setkání s našimi zákazníky a partnery, tým Customer Experience usiluje o zvýšení úrovně naslouchání zákazníkům na konferencích a chce z toho udělat výraznou oslavu toho, jak spolupracujeme s vámi - našimi partnery a uživateli - na vytváření úžasných produktů, služeb a zážitků. <\/P><\/P>Používáním interaktivních aktivit na stěnách a rozhovorů se zákazníky jako našeho způsobu zapojení poskytuje tým Customer Experience platformu, kde vás můžeme slyšet, dozvědět se více o vašich potřebách, být zastáncem vašeho hlasu a pokračovat ve posilování již silné kultury naslouchání v Esri. Sbíráme tuto zpětnou vazbu, analyzujeme ji a sdílíme ji s příslušnými zainteresovanými stranami napříč společností za účelem zlepšení.<\/P><\/P>Naše první zkušenost s tímto typem aktivity byla před pár týdny na konferenci FedGIS ve Washingtonu, DC. Vypadalo to takto3<\/P>
<\/P><\/P>A toto...<\/P>
<\/P>TL;DR<\/STRONG> Váš hlas má význam a je hudbou pro naše uši, dobrými vibracemi pro naše ossicles.<\/SPAN> Když budete na DevSummit letos, přijďte si s námi promluvit. Oblast Customer Experience bude umístěna přímo uprostřed Primrose Lobby<\/STRONG> a bude otevřena k vaší účasti v následujících časech:<\/P>Středa 11. března od 7:30 do 18:30<\/STRONG><\/P>Čtvrtek 12. března od 7:30 do 16:00<\/STRONG><\/P><\/BODY><\/HTML>