Dobrý den, mám problémy se svým geoprocesem "SelectLayerByAttribute". Vždy funguje pro první výběr, ale selhává u druhého, třetího nebo čtvrtého (nevím, od čeho závisí chování) s následující chybovou zprávou Souřadnice nebo míry jsou mimo rozsah.<\/CODE><\/SPAN><\/P>Nastavil jsem výstupní prostorový referenční systém pomocí <\/P>gpTask.setParam('env:outSR', 4326)<\/P><\/BLOCKQUOTE>jak bylo diskutováno v mé předchozí otázce: Různý problém s prostorovým odkazem u Geoprocessingu v leafletu<\/A><\/P> protože všechna má data na Serveru jsou v ETRS_1989 a moje Leaflet webová mapa je založena na EPSG 4326.<\/P>Našel jsem stejný diskutovaný problém zde: souřadnicový systém - Geoprocessing return nezobrazuje na mapě? - Geographic Information Systems Stack Exchange<\/A> <\/P> ale navrhované řešení nepoužívající výše uvedený kód a transformaci všech serverových dat do EPSG 4326 není pro mě nejlepší řešení.<\/P> <\/P>Existuje nějaký jiný možný způsob, jak zabránit této chybě?<\/P>
Souřadnice nebo míry jsou mimo rozsah.<\/CODE><\/SPAN><\/P>Nastavil jsem výstupní prostorový referenční systém pomocí <\/P>gpTask.setParam('env:outSR', 4326)<\/P><\/BLOCKQUOTE>jak bylo diskutováno v mé předchozí otázce: Různý problém s prostorovým odkazem u Geoprocessingu v leafletu<\/A><\/P> protože všechna má data na Serveru jsou v ETRS_1989 a moje Leaflet webová mapa je založena na EPSG 4326.<\/P>Našel jsem stejný diskutovaný problém zde: souřadnicový systém - Geoprocessing return nezobrazuje na mapě? - Geographic Information Systems Stack Exchange<\/A> <\/P> ale navrhované řešení nepoužívající výše uvedený kód a transformaci všech serverových dat do EPSG 4326 není pro mě nejlepší řešení.<\/P> <\/P>Existuje nějaký jiný možný způsob, jak zabránit této chybě?<\/P>
protože všechna má data na Serveru jsou v ETRS_1989 a moje Leaflet webová mapa je založena na EPSG 4326.<\/P>
Našel jsem stejný diskutovaný problém zde:
ale navrhované řešení nepoužívající výše uvedený kód a transformaci všech serverových dat do EPSG 4326 není pro mě nejlepší řešení.<\/P>
<\/P>
Existuje nějaký jiný možný způsob, jak zabránit této chybě?<\/P>
as i mentioned last time, if you can publish a simplified public GP service (perhaps with dummy data) and share the exact steps required to reproduce the error, it'd be really helpful.
As mentioned also before I'm not allowed publishing a public GP service.
At the moment I'm using the following workaround:
GP service with paramter settings this.task.setParam('env:outSR', 102329);
and than transformation of my data into EPSG:4326 with project "proj4leaflet.js" from Github.
Přihlášení členové mohou přispívat, sledovat aktualizace a další. Jste tu noví? Zaregistrujte si bezplatný účet.
Find useful guides, FAQs, and documents to help you navigate and make the most of Esri Community.