Zažívám podivné chování parcelního fabricu při vytváření rozparcelování. Zveřejnil jsem další vlákno zde<\/A>, které ukazuje poškození hranice rozparcelování po použití hranice k vytvoření pozemků pomocí metody "Construct From Parent". Nyní vidím, že čáry daňových parcel se pohybují poté, co připojím novou parcelu jako přípravu na vytvoření zbytkové parcely.<\/P><\/P>Jsem si jistý, že tyto problémy jsou způsobeny chybami v procesu připojování. Proces, který používám, je stejný jako v pracovním postupu - 1 - vytvořit hranici rozparcelování, 2 - použít Construct From Parent na hranici rozparcelování k vytvoření pozemků, 3 - Duplikovat pozemky na daňové parcely.<\/P><\/P>Po dokončení rozparcelování, pokud vyberu velký pozemek, který má několik menších pozemků sdílejících jednu ze svých hranic a vyberu "Rejoin", zobrazí se všechny spojovací odkazy s ohraničujícími pozemky. Pokud vyberu daňovou parcelu vytvořenou ze stejného pozemku pomocí metody duplicate a vyberu "Rejoin" pro daňovou parcelu, nejsou žádné spojovací odkazy kromě rohů pozemku, všechny spojovací odkazy s přilehlými daňovými parcelami zmizely.<\/P><\/P>Chybí mi nějaký krok? Musím duplikovat jako nepropojené a pak připojit každou daňovou parcelu (což se zdá být kontraproduktivní)?<\/P><\/P>Ocením jakýkoli názor.<\/P><\/P>Děkuji,<\/P><\/P>Jeff Ward<\/P>Summit County GIS<\/P><\/BODY><\/HTML>
<\/P>
Jsem si jistý, že tyto problémy jsou způsobeny chybami v procesu připojování. Proces, který používám, je stejný jako v pracovním postupu - 1 - vytvořit hranici rozparcelování, 2 - použít Construct From Parent na hranici rozparcelování k vytvoření pozemků, 3 - Duplikovat pozemky na daňové parcely.<\/P>
Po dokončení rozparcelování, pokud vyberu velký pozemek, který má několik menších pozemků sdílejících jednu ze svých hranic a vyberu "Rejoin", zobrazí se všechny spojovací odkazy s ohraničujícími pozemky. Pokud vyberu daňovou parcelu vytvořenou ze stejného pozemku pomocí metody duplicate a vyberu "Rejoin" pro daňovou parcelu, nejsou žádné spojovací odkazy kromě rohů pozemku, všechny spojovací odkazy s přilehlými daňovými parcelami zmizely.<\/P>
Chybí mi nějaký krok? Musím duplikovat jako nepropojené a pak připojit každou daňovou parcelu (což se zdá být kontraproduktivní)?<\/P>
Ocením jakýkoli názor.<\/P>
Děkuji,<\/P>
Jeff Ward<\/P>
Summit County GIS<\/P><\/BODY><\/HTML>
I did submit this as a support incident and the resolution was the following:
The bug mentioned was BUG-000082175 which doesn't seem to be getting much attention.
Přihlášení členové mohou přispívat, sledovat aktualizace a další. Jste tu noví? Zaregistrujte si bezplatný účet.
Find useful guides, FAQs, and documents to help you navigate and make the most of Esri Community.