Všimněte si, že stejný problém / otázka je zveřejněna v GitHub repozitáři jako #687
Snažím se začít používat dlaždicovou mapovou službu, která má jiné úrovně detailů než ArcGIS Online Schema, a narážím na problémy, kterým úplně nerozumím.
Mám dlaždicovou mapovou službu, která sdílí stejnou schéma jako služba ArcGIS Online, kromě toho, že měřítka na různých LoD jsou odlišná.
Aktualizoval jsem rozlišení v TileMapLayer.js tak, aby odrážela rozlišení této mapové služby a i když to zpočátku vypadá, že funguje při přibližování a oddalování, geografické zobrazení se mění. Tím myslím, že můžete přiblížit do Francie a jak se mění měřítko mapy, najednou se díváte na Austrálii - nebo ještě hůře aplikace požaduje dlaždice, které neexistují (dostává 404 chyby)... dlaždice se také zdají být uspořádány nesprávně (takže dlaždice pro Austrálii může být vedle dlaždice z jiného místa, takže mapa vypadá jako nesmysl)
Je něco konkrétního, co mi uniká? Může někdo nabídnout nějaké rady?
Díky, Tony
Mimochodem, důvodem, proč to chceme dělat je ten, že máme firemní standard pro LoD, podle kterého jsou psány všechny naše leaflet aplikace, takže ztráta schopnosti používat AGOL služby není v této fázi významný problém. Nakonec bych rád viděl, jestli můžeme vytvořit aktualizaci TileMapLayer.js, která dynamicky sestaví potřebná rozlišení z metadat služby pokaždé, když je vytvořena / přidána nová vrstva - bylo by to obecně užitečné?