Zdravím všechny. Snažím se přidat Google Sheet do ArcGIS Online přes možnost 'Add item from cloud drive' podle https:\/\/support.esri.com\/en\/technical-article\/000022290<\/A>. Funguje to docela dobře, kromě toho, že nevidím soubory na sdíleném organizačním Google Drive. Právě tam je ten Google Sheet, který chci přidat do AGOL. Kolega spravuje tento list, takže ho nemohu přesunout na svůj osobní Google Drive (kde AGOL zjevně nemá problém ho vidět). Jediné soubory, které se zobrazují přes možnost 'add item from cloud drive', jsou ty, které jsou v záložce 'shared with me' - což je velmi malý podmnožina ze sdíleného google disku - ne všechny soubory na sdíleném disku. Požádal jsem kolegu, aby mi soubor znovu sdílel, a udělal to, ale stále se nezobrazuje v 'shared with me' v Google ani v dialogu ArcGIS Online. Máte nějaké návrhy? Také jsem zkusil přidat tento google sheet jako zástupce do mého Google Drive, ale ani to nefungovalo.<\/P><\/BODY><\/HTML>
Hi, I opened a ticket for a similar issue a couple weeks ago and yes, it turned out that data in a Shared Drive cannot sync with AGOL. We had to move it back out of the shared drive to re-create the feature service (unfortunately the original connection was corrupted when moved to the SD). Hope that helps.
Přihlášení členové mohou přispívat, sledovat aktualizace a další. Jste tu noví? Zaregistrujte si bezplatný účet.
Find useful guides, FAQs, and documents to help you navigate and make the most of Esri Community.