<\/HEAD>
Potřebuji vytvořit pouze jeden shapefile s přidruženými atributovými hodnotami, které definují barvu výplně a mění se v čase. Mám CSV tabulku s daty a hodnotami (jedná se o měsíční průměrné hodnoty chlorofylu). Chci přiřadit barvu ke každé hodnotě Chlo a ukázat, jak se kvalita vody v zátoce mění každý měsíc tím, že se barva shp automaticky změní pomocí časového posuvníku.<\/P>
<\/P>
Vytvořil jsem shapefile zátoky s kruhovým bufferem založeným na XY souřadnicích středu kruhu. Do atributové tabulky kruhu jsem přidal pole data a hodnoty a tabulku jsem upravil kopírováním a vložením hodnot z CSV tabulky. Vrstvu jsem exportoval jako nezávislý datový rámec a přidal do nového projektu. V novém projektu se pozice tvaru a atributová tabulka zobrazují správně. Definuji kategorie pro symboliku s unikátními hodnotami spojenými s barvami. Čas je povolený a když spustím časový posuvník, nové řádky tabulky (s různými informacemi o hodnotách Chlo) jsou postupně přidávány, ale barva se nemění. Barva zůstává vždy ta, která je přiřazena první hodnotě v tabulce. Je to, jako by časový posuvník nemohl odstranit tu první barvu a ta první barva skrývá všechny ostatní barvy pod ní.<\/P>
<\/P>
Když ručně smažu první řádek tabulky, objeví se krásně jiná barva přiřazená jiné hodnotě Chlo, ale časový posuvník to nedělá automaticky.<\/P>
<\/P>
Co bych měl dělat? Přemýšlím, jestli datový rámec neobsahuje nějaké skryté chybné informace\/strukturu. V takovém případě asi raději začnu celý proces od začátku.<\/P>
<\/P>
Prosím dejte mi vědět, jak to udělat! Předem moc děkuji, Andrea<\/P><\/BODY><\/HTML>