<\/HEAD>
Začínám proces přesunu dat katastru místní samosprávy do topologicky čisté vrstvy parcelního tkaniva pomocí ArcGIS. Jsem ve fázi, kdy chci data vyčistit a připravit je na migraci. V současné době ukládáme data ve dvou třídách prvků: třída čar pro kreslení registrovaných plánů a třída polygonů, vytvořená z těchto čar, obsahující tvary parcel. Špatnou zprávou je, že v minulosti byla spousta dat oblouků převedena z reálných oblouků na vícesegmentové čáry:<\/P>
<\/P>
Příklad parcely vytvořené z vícesegmentových čar místo oblouků.<\/SPAN><\/P><\/P>Dobrou zprávou je, že tyto čáry obsahují data potřebná k rekonstrukci oblouku:<\/SPAN><\/P>
<\/SPAN><\/P> Atributová tabulka pro čáry - Většina čar a oblouků (vlastně vícesegmentových čar) jsou samostatné prvky a obsahují data o obloucích.<\/SPAN><\/P><\/P>Použil jsem nástroje\/dopňky k obnovení oblouků pouze z geometrických dat čar, ale výsledné přizpůsobení není dobré.<\/P>Můj dotaz je tedy: Lze tyto oblouky znovu vytvořit z dat obsažených v atributové tabulce?<\/STRONG> Mohu kreslit oblouky pomocí arcpy? Nenašel jsem nic, co by naznačovalo, že to mohu. Možná jdu na to špatně? Nápady na geoprocessingové nástroje, python řešení.. vše je vítáno.<\/P>Také jsem tento dotaz položil na StackExchange - GIS<\/A>, ale bez úspěchu.<\/P>Ben Van Kesteren<\/A><\/P><\/BODY><\/HTML>