Ahoj,<\/P>
<\/P>
bylo by skvělé, kdybyste mi mohli pomoci s problémem s Geoportalem \/ widgetem GeoportalSearch.<\/P>
Krátká otázka je:<\/STRONG> Jak mohu upravit URL za odkazy "Details" a "Metadata" ve widgetu GeoportalSearch, který používám v rámci mé aplikace Web AppBuilder pro Esri Geoportal Server?<\/P><\/P>Dlouhé vysvětlení je zde:<\/STRONG><\/P><\/P>Nastavil jsem Esri Geoportal Server na svém vlastním serveru Windows 2012 a nahradil výchozí prohlížeč map (flex viewer) vlastní aplikací Web AppBuilder, která je publikována na IIS 8 (\/wwwroot\/mapviewer). Také jsem přidal widget GeoportalSearch<\/A> do mé aplikace Web AppBuilder, jak je popsáno zde<\/A>. Zatím vše funguje dobře... Mohu vyhledávat v katalogu metadat v mém prohlížeči map pomocí widgetu GeoportalSearch.<\/P><\/P>Nicméně jsem chtěl, aby byl můj Geoportal přístupný na výchozím HTTP portu 80 místo tomcat portu 8080. Proto jsem nastavil reverzní proxy server pomocí Application Request Routing a URL Rewrite, jak je popsáno zde<\/A>. Můj regulární výraz pro příchozí pravidlo je (geoportal.+) a moje přepisovací URL je http:\/\/[myserver]:8080\/{R:0}<\/A><\/STRONG>. Opět to fungovalo, tj. nyní mohu přistupovat k mému geoportalu zadáním http:\/\/myserver\/geoportal\/catalog\/main\/home.page<\/A><\/STRONG>, procházet různé stránky a vyhledávat v katalogu, aniž bych viděl číslo portu :8080 v URL.<\/P><\/P>Jediný problém je, že když spustím svůj vlastní prohlížeč map (aplikaci Web AppBuilder), vyhledám data ve widgetu GeoportalSearch a poté kliknu na jeden z odkazů uvedených ve výsledcích vyhledávání (např. "Details" nebo "Metadata"), jsem přesměrován na URL, která stále obsahuje port 8080 (např. http:\/\/[myserver]:8080\/geoportal\/catalog\/search\/resource\/details.page<\/A>?uuid=....<\/STRONG>).<\/P><\/P>Vlastně nevím, odkud tato URL pochází; pravděpodobně je získána někde v kódu widgetu. Potřebuji zjistit, jak odstranit :8080 z těchto URL, protože bude stejně přepsáno na 8080 reverzní proxy a uživatelé zvenčí nemohou otevřít URL, pokud obsahuje port 8080.<\/P> Nebo existuje alternativa k úpravě URL? Už jsem zkoušel nakonfigurovat novou proxy, která přesměruje URL obsahující 8080 na stejnou URL bez 8080 (která pak samozřejmě opět projde druhou proxy...), ale nefunguje to. Jsem poměrně nový v práci s proxy (a samotným Geoportal Serverem), takže doufám, že mi někdo pomůže.<\/P><\/P>Děkuji!<\/P><\/P>Claudia<\/P><\/BODY><\/HTML>
Nicméně jsem chtěl, aby byl můj Geoportal přístupný na výchozím HTTP portu 80 místo tomcat portu 8080. Proto jsem nastavil reverzní proxy server pomocí Application Request Routing a URL Rewrite, jak je popsáno
Jediný problém je, že když spustím svůj vlastní prohlížeč map (aplikaci Web AppBuilder), vyhledám data ve widgetu GeoportalSearch a poté kliknu na jeden z odkazů uvedených ve výsledcích vyhledávání (např. "Details" nebo "Metadata"), jsem přesměrován na URL, která stále obsahuje port 8080 (např.
Vlastně nevím, odkud tato URL pochází; pravděpodobně je získána někde v kódu widgetu. Potřebuji zjistit, jak odstranit :8080 z těchto URL, protože bude stejně přepsáno na 8080 reverzní proxy a uživatelé zvenčí nemohou otevřít URL, pokud obsahuje port 8080.<\/P>
Nebo existuje alternativa k úpravě URL? Už jsem zkoušel nakonfigurovat novou proxy, která přesměruje URL obsahující 8080 na stejnou URL bez 8080 (která pak samozřejmě opět projde druhou proxy...), ale nefunguje to. Jsem poměrně nový v práci s proxy (a samotným Geoportal Serverem), takže doufám, že mi někdo pomůže.<\/P>
Děkuji!<\/P>
Claudia<\/P><\/BODY><\/HTML>
Přihlášení členové mohou přispívat, sledovat aktualizace a další. Jste tu noví? Zaregistrujte si bezplatný účet.
Find useful guides, FAQs, and documents to help you navigate and make the most of Esri Community.