Pracuji pro místního okresního odhadce v Jižní Karolíně a zkoumám funkčnost a praktičnost používání parcelního fabricu pro naši kancelář. Mám vybranou skupinu parcel, které jsem úspěšně jednou migroval do žlutého fabricu a podařilo se mi nastavit některé základní pracovní postupy úprav, ale při druhém pokusu (migraci) se více zaměřuji na LGIM a snažím se využít jeho funkčnost. <\/P>
<\/P>
Můj problém nastává při použití simple data loader k importu testovacích parcel do předdefinovaných atributů vrstev extrahovaných z balíčku mapové vrstvy Tax Parcel Editing Map. Tím, na který odkazuji, je stažení na Tax Parcel Editing | ArcGIS for Local Government<\/A> a po rozbalení je to TaxParcelEditingLG>Application>Migration Tools>2012-07-06_LandRecords Staging10.1.lpk. Když použiji simple data loader k načtení mých zdrojových parcel do schématu, atributy se vždy přenesou, ale geometrie je pokaždé prázdná.<\/P><\/P>Můj dotaz je, dělám něco špatně? Potřebuji být v jiném pracovním prostoru nebo něco takového? Předem děkuji.<\/P><\/BODY><\/HTML>
Můj dotaz je, dělám něco špatně? Potřebuji být v jiném pracovním prostoru nebo něco takového? Předem děkuji.<\/P><\/BODY><\/HTML>
Hi Matthew,
Are you unpackaging the LPK file to the same coordinate system your data is in?
Hey Jake, that did the trick. Thanks!
Přihlášení členové mohou přispívat, sledovat aktualizace a další. Jste tu noví? Zaregistrujte si bezplatný účet.
Find useful guides, FAQs, and documents to help you navigate and make the most of Esri Community.