Toto by mělo být velmi jednoduché a pravděpodobně to jen přehlížím.<\/P>
Řídil jsem se návodem summarize spatial data, který je zde:<\/P>
https:\/\/developers.arcgis.com\/labs\/arcgisonline\/summarize-spatial-data<\/A>\<\/P>a stále to nemohu rozluštit.<\/P><\/P>Mám dvě vrstvy, jedna zobrazuje všechny credit union na Floridě a druhá je ESRI 2018 USA Population Density (viz Screenshot 1).<\/P><\/P>Chci získat celkový počet Credit Unions na PSČ (a nakonec populaci na credit union na PSČ: Population\/Number of Credit Unions).<\/P><\/P>Když jdu do "Analysis>Summarize Data>Aggregate Points" a vyberu svou vrstvu credit unions v prvním rozbalovacím seznamu, očekával bych (dle výše zmíněného návodu), že pak vyberu vrstvu 2018 USA Population Density v rozbalovacím seznamu "Choose the Polygon Layer". Ale nic se nezobrazí (viz Screenshot2).<\/SPAN><\/P><\/P>Jak vyberu zipcodes?<\/SPAN><\/P><\/BODY><\/HTML>
a stále to nemohu rozluštit.<\/P>
<\/P>
Mám dvě vrstvy, jedna zobrazuje všechny credit union na Floridě a druhá je ESRI 2018 USA Population Density (viz Screenshot 1).<\/P>
Chci získat celkový počet Credit Unions na PSČ (a nakonec populaci na credit union na PSČ: Population\/Number of Credit Unions).<\/P>
Když jdu do "Analysis>Summarize Data>Aggregate Points" a vyberu svou vrstvu credit unions v prvním rozbalovacím seznamu, očekával bych (dle výše zmíněného návodu), že pak vyberu vrstvu 2018 USA Population Density v rozbalovacím seznamu "Choose the Polygon Layer". Ale nic se nezobrazí (viz Screenshot2).<\/SPAN><\/P><\/P>Jak vyberu zipcodes?<\/SPAN><\/P><\/BODY><\/HTML>
Hi Jeffrey, USA Population Density is a map image layer, which means you cannot perform vector-based analysis on it. You could use the 2017 U.S. ZIP Code Boundaries feature layer instead.
Přihlášení členové mohou přispívat, sledovat aktualizace a další. Jste tu noví? Zaregistrujte si bezplatný účet.
Find useful guides, FAQs, and documents to help you navigate and make the most of Esri Community.