<\/HEAD>
Spojit dataa0....<\/P>
Názvy polí, které odpovídají rezervovaným slovům, by neměly být používány ve schématu databáze a mohou způsobit selhání spojení. Následující pole odpovídají rezervovaným slovům; - [Value] z <VAT_Reclass_BTEC2> - [Count] z <VAT_Reclass_BTEC2> Počet shodujících se záznamů pro spojení: - 824 z 824 záznamů bylo spojených pomocí [OBJECTID] z <VAT_Reclass_BTEC2> s [ID] z <Elevation.csv>. Shodující se záznamy se nemusí zobrazit v tabulkovém zobrazení kvůli chybám ověření spojení.<\/P>
<\/P>
Vytvořil jsem DEM (z UAS fotogrammetrie las) a poté jsem jej překlasifikoval, a poté jsem vypočítal "Zonal Statistics as a Table", a poté vytvořil k DEM atributovou tabulku pomocí <\/SPAN> "Data Management Tool--><\/SPAN>Raster--><\/SPAN>Raster Properties--><\/SPAN>Build Raster Attribute Table". A rád bych použil tuto novou atributovou tabulku --> "Join..." s "Zonal Statistics as a Table". Také jsem vytvořil CSV soubor, ale zatím mi to nepomohlo, i když jsem měl méně problémů s rezervovanými slovy vat.<\/SPAN><\/P><\/BODY><\/HTML>