Nejsem si jistý, jestli je tu někdo další, kdo je typ "reads ahead". Prohlížel jsem něco, co poslal zaměstnanec ESRI na straně databáze, kterého znám, ohledně nadšení kolem větvení verzí. Je pravda, že to otevírá skvělé možnosti a vidím potenciální příležitosti k jeho využití. O všem se můžete dočíst v těchto 2 článcích:<\/P>
<\/P>
Úvod do Branch Versioning<\/A><\/P>Nastavení scény<\/A><\/P><\/P>Ve svém obvyklém stylu mi nestačilo jen získat hlavní body a musel jsem se podívat pod pokličku. Tam najdete několik velmi zajímavých úskalí na straně Oracle. Neschopnost používat komprimované tabulky pravděpodobně nebude ideální pro některé vaše DBA, ale stále je to přijatelné. Neschopnost používat nativní geometrický typ Oracle bude tím, co vyvolá obavy. Pokud jste jako my, máme řadu dalších systémů, které nejsou řízeny ESRI a které využívají nativní SDO_GEOMETRY. I když to není překážka a vše byste mohli provozovat v ST_GEOM a převést, jakmile budete připraveni prosadit standardizované datové formáty napříč agenturou, pokud využíváte Roads & Highways a již jste nasazeni v produkci s použitím SDO_GEOM, může to být zajímavé.<\/P><\/P>Nevím, jestli R&H nakonec využije branch versioning nebo ne.<\/P>Nevím, jestli ESRI plánuje nakonec mít branch versioning kompatibilní se SDO_GEOM nebo ne.<\/P>Mohu říct, že je to něco, co stojí za to sledovat a může to ovlivnit rozhodnutí, která učiníte pro R&H do budoucna, zejména jakmile se rozhodnete přejít na Pro, což se zdá být ideální čas připravit se co nejlépe na tyto typy dlouhodobých schopností.<\/P><\/P>Zde je článek, který chcete prostudovat, pokud jdete pod pokličku:<\/P>Registrace dat jako verzovaných<\/A><\/P><\/BODY><\/HTML>
Ve svém obvyklém stylu mi nestačilo jen získat hlavní body a musel jsem se podívat pod pokličku. Tam najdete několik velmi zajímavých úskalí na straně Oracle. Neschopnost používat komprimované tabulky pravděpodobně nebude ideální pro některé vaše DBA, ale stále je to přijatelné. Neschopnost používat nativní geometrický typ Oracle bude tím, co vyvolá obavy. Pokud jste jako my, máme řadu dalších systémů, které nejsou řízeny ESRI a které využívají nativní SDO_GEOMETRY. I když to není překážka a vše byste mohli provozovat v ST_GEOM a převést, jakmile budete připraveni prosadit standardizované datové formáty napříč agenturou, pokud využíváte Roads & Highways a již jste nasazeni v produkci s použitím SDO_GEOM, může to být zajímavé.<\/P>
Nevím, jestli R&H nakonec využije branch versioning nebo ne.<\/P>
Nevím, jestli ESRI plánuje nakonec mít branch versioning kompatibilní se SDO_GEOM nebo ne.<\/P>
Mohu říct, že je to něco, co stojí za to sledovat a může to ovlivnit rozhodnutí, která učiníte pro R&H do budoucna, zejména jakmile se rozhodnete přejít na Pro, což se zdá být ideální čas připravit se co nejlépe na tyto typy dlouhodobých schopností.<\/P>
Zde je článek, který chcete prostudovat, pokud jdete pod pokličku:<\/P>
Přihlášení členové mohou přispívat, sledovat aktualizace a další. Jste tu noví? Zaregistrujte si bezplatný účet.
Find useful guides, FAQs, and documents to help you navigate and make the most of Esri Community.