<\/HEAD>
Spravuji data parcel (ArcMap 10.6) v parcelním fabricu, který používá Local Government Information Model. Naše úpravy dat parcel jsou řízeny dokumenty, které jsou zaznamenány u našeho okresního auditora. Každý dokument je sledován pomocí "Auditor File Number" nebo AFN.<\/P>
<\/P>
Chtěl bych přidat pole<\/STRONG> do výchozí tabulky Parcel Fabric Plans<\/STRONG>, které pak naplní atribut parcely<\/STRONG> pro nové parcely spojené s plánem; konkrétně pole pro AFN. Tento atribut by byl "zděděn" subdivizemi, daňovými parcelami a pozemky, které vytvořím a které jsou spojeny s plánem. Fungovalo by to stejným způsobem jako výchozí pole Accuracy<\/EM> (má doménu s kódovanými hodnotami) nebo LegalDate<\/EM> (nekódované), která jsou ručně zadána do plánu a poté zděděna z plánu do příslušných atributů každé parcely.<\/SPAN><\/P><\/P>Přidal jsem nové pole do tabulky Plans v mém Parcel Fabric (zobrazeno dole), kam bych chtěl zadat AFN.<\/P><\/P>
<\/P><\/P>Toto pole existuje v mé schématu parcel. Přidal jsem přesně stejné jméno pole a parametry do mé tabulky Plans. Ale ještě jsem nepřišel na to, jak nebo dokonce zda<\/STRONG><\/EM> mohu toto pole učinit zděditelným z tabulky Plans bez<\/STRONG> použití joinu, skriptu nebo doplňku attribute assistant (preferoval bych řešení stejné jako u zděděných hodnot Accuracy nebo LegalDate).<\/P><\/P>Existuje způsob, jak toho dosáhnout?<\/P>Pokud jste měli podobný problém, rád uslyším o jakýchkoli řešeních, která jste mohli implementovat.<\/P><\/BODY><\/HTML>