<\/HEAD>
Dobrý den, mám problém se zjednodušením mnoha polygonů s vysokým rozlišením do něčeho alespoň vzdáleně esteticky příjemného pro mapu v malém měřítku.<\/P> <\/SPAN> <\/SPAN><\/P> <\/SPAN><\/P> <\/SPAN> <\/SPAN><\/P> <\/SPAN>Snažím se konkrétně, aby polygony pro US National Forests vypadaly esteticky příjemněji na národní úrovni (přibližně 1:6 000 000 nebo 1:10 000 000). Problém je, že data poskytovaná US Forest Service jsou extrémně vysokého rozlišení a v národních lesích je mnoho malých jam a mezer, stejně jako složité zubaté okraje.<\/P> <\/SPAN> <\/SPAN><\/P> <\/SPAN><\/P> <\/SPAN> <\/SPAN><\/P> <\/SPAN>Zkoušel jsem několik různých nástrojů a kombinací (smooth polygon, simplify polygon, aggregate polygons), ale žádný opravdu nedává dobrý výsledek. Všechny nechávají nespočet jam a děr v polygonech. Níže jsou uvedeny některé ukázkové snímky obrazovky.<\/P> <\/SPAN> <\/SPAN><\/P> <\/SPAN><\/P> <\/SPAN> <\/SPAN><\/P> <\/SPAN>Pochopil jsem, že pravděpodobně budu muset kombinovat více nástrojů, abych dosáhl pěkného výsledku, ale zajímalo by mě, jestli někdo nemá nějaké návrhy, jak na to jít. Také je důležité poznamenat, že mnoho polygonů bude sdílet hranice. Pokud možno, rád bych, aby sdílené hranice byly zjednodušeny stejným způsobem, aby konečný výsledek měl identicky jednoduché sdílené hranice mezi stejnými polygony. (Myslím, že tento koncept je zachování topologie?)<\/P> <\/SPAN> <\/SPAN><\/P> <\/SPAN><\/P> <\/SPAN> <\/SPAN><\/P> <\/SPAN>Děkuji za pomoc!<\/P> <\/SPAN> <\/SPAN><\/P> <\/SPAN><\/P> <\/SPAN> <\/SPAN><\/P> <\/SPAN>Surová data národních lesů. Rozlišení mnohem vyšší než je potřeba.<\/P> <\/SPAN> <\/SPAN><\/P> <\/SPAN>
<\/SPAN> <\/SPAN>Příliš špatné výsledky ze Simplify Polygon, maximální offset příliš vysoký. Všimněte si, jak malé oblasti a jamky stále zůstávají. Nejsem si jistý proč.