<\/HEAD>
Pracujeme s parcelní strukturou už několik let. Používáme verzování a máme 6 editorů, kteří provádějí údržbu parcel. Jsem jedním ze šesti, ale také kontroluji strukturu na věci jako chybějící počáteční/konečné datum, konstrukční polygony ponechané ve struktuře... takové věci.<\/P>
Nedávno, i poté co byla verze zveřejněna a<\/SPAN> smazána, když jsou polygony, které je potřeba smazat, a pokusím se o to, dostanu chybu, že parcela je zamčená, ale nestává se to u všech polygonů. Některé jsem byl schopen smazat. Tyto verze byly zveřejněny a smazány před alespoň týdnem, ne-li měsícem. Momentálně mám asi alespoň 60 polygonů, které je potřeba smazat. Abych je udržel mimo aktivní parcelní strukturu, mohu je označit jako historické. Mohu také upravovat jejich atributy, ale nemohu je znovu spojit ani smazat.<\/P>Ví někdo proč by tomu tak bylo? Rozuměl jsem tomu tak, že jakmile je verze zveřejněna, tyto zámky parcel by měly zmizet. (Platí to stále, pokud verze není hned smazána?)<\/P>Také věřím, že někteří editoři zveřejní svou verzi, ponechají ji a smažou ji až o pár dní později. Může existovat nějaký druh interference při zveřejňování verze a jejím ponechání v správci verzí o pár dní déle?<\/P>Znám jednu editorku, která když nemohla smazat své parcely, vytvořila novou verzi se stejným názvem původní verze, provedla sloučení a zveřejnění, pak tu verzi smazala a začala novou, ale stále nemohla své parcely smazat - nyní jsou součástí těch 60.<\/P>Jsem zmatený! Doufám, že někdo má pro mě nápad, který mohu sledovat, abych zjistil proč se to děje.<\/P><\/BODY><\/HTML>