<\/HEAD>
Vytváření parcels ve fabric je něco, čemu se snažím porozumět už poslední rok. I když se považuji za poměrně sebevědomého ve své schopnosti migrovat a vytvářet parcels přímo ve fabric, existují procesy, kterým při přímém vytváření ve fabric nemohu zcela porozumět. Dělám hodně práce od začátku, vytvářím pozemky a parcels pomocí kontrolních bodů. Parcels mimo hranice našeho města jsou poměrně snadné na konstrukci, protože jde jen o dělení části (např. W 1\/2 z NE čtvrtiny). Nebo pokud je část plně rozvinutá s velkými subdivisions, které mají zaznamenané mapy.<\/P>
<\/P>
Zde jsou některé otázky, které mám ohledně vytváření od začátku ve fabric:<\/P>
- Je moudré dělit čtvrtiny na menší části (alioquots)? Mám pocit, že tím zaměříte svou práci na velmi konkrétní místo tím, že máte něco, k čemu se připojit. Také přidání vlastních monumentů tam, kde se aliquot části protínají (např. minimálně dělení čtvrtiny na čtvrtiny čtvrtin).<\/LI>
- Right of way dedications - Je lepší stavět od hranic sekcí (např. 30' původní ROW kolem čtvrtiny)? Následně doplňovat další ROW dedikace podle dokumentů\/map? Road dedications jsou opravdu složité, když procházejí parcels, které jsou již připojeny k fabric.<\/LI>
- Funkce parcel remainder - Pokud nedělíte část na mnoho stejných dílů, považuji to za velmi obtížné použít. Perfektně funguje pouze tehdy, když dělíte parcels, které mají oba poměr misclose 1:100000 a měřítko 1.000000. Jinak pokus o vytvoření remainder z parcels s různými měřítky\/poměry misclose vytvoří nové parcels, které vypadají dobře, ale mají opravdu velké poměry misclose.<\/LI>
- S ohledem na výše uvedené problémy, je to důvod, proč je preferována migrace? Všechno je pak 1:1. Neuchováváme COGO rozměry v CAD liniích, takže jakmile je vše migrováno, vše ve fabric je považováno za dokonalé, protože COGO rozměry jsou naplněny z geometrie. Nejsem si jistý, jak by to změnilo věci, kdybychom spravovali COGO atributy.<\/LI>
- Jak přidám sub-layers do fabric? Například chci přidat Second Divisions sub-layer pro vytváření half quarter, half section, aliquots atd. Chci, aby byly také spravovány uvnitř fabric. Vidím tyto vrstvy existující v PublicLandSurveyingEditing příkladovém fabric.<\/LI>
- Je opravdu nutné spouštět least square adjustment? LSA se mi zdá být někdy úspěšný a někdy ne, vždy je nějaký základní problém, proč nefunguje. Někdy dostanu chyby, že parcels nejsou propojeny, ale nemohu najít kde přesně.<\/LI><\/OL>
<\/P>
Opravdu se snažím najít svůj rytmus v používání parcel fabric, ale někdy se zdá, že problémy, které mám, mi staví překážky. Jen hledám nějaký obecný směr\/proces pro přímé vytváření ve fabric.<\/P>
<\/P>
Díky <\/P><\/BODY><\/HTML>