<\/HEAD>
Ahoj~<\/P>
Jsme v parcel fabric už několik let a vše je v pořádku
Naše data byla vypočítána při importu do fabric. Nyní přecházíme do další fáze provádění úprav, ale víme, že nemůžeme dělat úpravy na vypočítaných datech. Plán je aktualizovat parcely s daty z evidence a začít provádět úpravy. Většinu oblastí máme skvěle pod kontrolou.<\/P>
Právě začínám a mám svou testovací oblast. Přidal jsem data z evidence a přesnost ke všemu, co mohu v testovací oblasti. Poté jsem provedl úpravu přibližně 285 pozemků a jednotek, 192 daňových parcel, 25 subdivizí a 2 zatížení... a selhalo to katastrofálně. Prohlédl jsem si protokol, opravil body a pak se pokusil opravit linie, které selhávaly (ty, které měly dvojitou mřížku, což jsem četl jako fatální chybu, která zaručeně způsobí selhání úpravy). Jediné, co jsem věděl, že mohu udělat, aby tyto linie nezpůsobily fatální chybu, bylo změnit jejich přesnost na 7 - neúčastník úpravy. To není ideální, ale prozatím a pro úspěšnou úpravu se to zdálo být správné řešení. Přesto moje úprava selhává. Dalším krokem bylo zaměřit se na menší oblast. Tato další úprava je přibližně 39 pozemků a jednotek, 20 daňových parcel a 3 subdivize. Měl jsem několik fatálních chyb, které bylo snadné identifikovat (a naučily mě trochu více o typech linií - Precise Connect vs Orig Connect vs Connection lines). Opravil jsem tyto linie a upravil znovu. Nyní úprava trvá přes hodinu a vypadá to, že každá jediná linie měla fatální chybu s dvojitou mřížkou.<\/P>
<\/P>
Nejsem si jistý, co dělám špatně. Hledám jakékoliv tipy a triky. Četl jsem nejlepší postupy a nápady pro data špatné kvality. Doporučuje se začít s nějakými novými parcelními daty a pak upravovat kolem nové parcely/parcely, ale chceme naše špatná data zlepšit na dobrá data a pak odtud upravovat. To se zdá<\/EM> být rozumný plán.<\/P>Některé věci, o kterých bych chtěl diskutovat zahrnují:<\/P>Jak důležité jsou atributy linií, například pole Computed? Pokud jsem změnil linii tak, aby odpovídala evidenci, musím jít zpět ke každé linii a změnit 'Computed = No'?<\/P>Musí typ linie odpovídat typu polygonu? Udělali jsme chybu tím, že jsme vytvořili TaxParcel a "ups! to mělo být Lot, ne TaxParcel" a změnili jsme jen atributy polygonu. Je to velké tabu??<\/P>Také si všímám, že pole 'ParcelType' v naší tabulce Line má Null hodnoty, '0' a '-1' (<--to nevypadá správně).<\/P><\/P>Toto je dost na zahájení konverzace a doufejme odpovědi na některé otázky. Prosím dejte vědět, jak to jde těm, kteří mají úspěch a vaše nejlepší rady
<\/P><\/P>Děkuji moc!<\/P>~Betty<\/P><\/BODY><\/HTML>